splashnews
splashnews
CHIC AND FABULOUS

Η Αντζελίνα Τζολί εντυπωσίασε στο Παρίσι με δύο κομψές εμφανίσεις


Η Αντζελίνα Τζολί πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παρίσι με τα παιδιά της ενώ είχε συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων και ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Συζήτησαν για το πρόσφατο ταξίδι της ηθοποιού στην Ιορδανία, όπου γνώρισε οικογένειες σε στρατόπεδο προσφύγων από τη Συρία. Η Τζολί είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και ακτιβίστρια.

Πέρα από τη φιλανθρωπική της δράση, ωστόσο, η διάσημη Αμερικανίδα δεν ξεχνά την λάμψη της, καθώς παραμένει καλοντυμένη και πάντα εντυπωσιακή. 

Η ηθοποιός μετέφερε στο Παρίσι αέρα από το παλιό Χόλυγουντ κάνοντας ακόμη και την πιο κομψή Παριζιάνα να ζηλέψει. 

splashnews
splashnews

Με μεγάλες μπούκλες στα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν, τράβηξε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο σημείο. Διάλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα του Roland Mouret, oversized γυαλιά ηλίου και διαχρονικά chic, μπεζ pointed γόβες. Από πάνω φόρεσε μια γκρι κάπα ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της κρατώντας μια tote τσάντα Louis Vuitton με συνδυασμό ουδέτερων αποχρώσεων.

Η Αντζελίνα, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το μουσείο του Λούβρου με τα έξι της παιδιά. Ξεναγήθηκαν σε αυτό για δύο ώρες πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους. 

Η Τζολί ήταν εξίσου κομψή και στο total black outfit της. Φόρεσε μαύρο φόρεμα, μακρύ παλτό, και κλασικές γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα γυαλιά, ασορτί τσάντα και κόκκινο κραγιόν. Τα μαλλιά της ήταν ελαφριά σπαστά.