Getty Images
Getty Images
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ

Έκλεψε την παράσταση η τσάντα της Blue Ivy στα Grammy – Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει


Την παράσταση έκλεψε στα φετινά βραβεία Grammy, η κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, Blue Ivy. 

Το βίντεο μάλιστα όπου «μαλώνει» τους γονείς της και τους λέει να σταματήσουν να χειροκροτούν έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Η κόρη του διάσημου ζευγαριού τράβηξε τα φλας των φωτογράφων και για τις στιλιστικές της επιλογές.

Φορούσε ένα λευκό κοστούμι ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο.

Αυτό όμως που έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο αξεσουάρ. Κρατούσε ένα λευκό τσαντάκι Valentino σε σχήμα καρδιάς με δερμάτινη λεπτομέρεια και καρφιά

Όπως αποκάλυψε το PopSugar, το τσαντάκι της Blue Ivy κόστισε 2.675 δολάρια! Και ενώ η κόρη του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz είναι μόλις 6 χρονών, διαθέτει μια τόσο ακριβή τσάντα. Αν σκεφτείς ότι η Beyoncé φορούσε κοσμήματα αξίας 6,8 εκατ. δολαρίων μόνο τη βραδιά των βραβείων, μάλλον η μικρή έμοιασε στη μαμά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blue Ivy τραβά τα βλέμματα για τα ακριβά και εντυπωσιακά αξεσουάρ της. Στα περσινά Grammy κρατούσε μια ροζ γκλίτερ τσάντα Gucci, λίγο πιο φθηνή, αξίας 1.895 δολαρίων.

Πάντως στα social media σχολιάστηκε πολύ η τιμή της τσάντας και το ακριβό της γούστο, καθώς θεωρήθηκε υπερβολή μια τόσο ακριβή τσάντα για ένα παιδί, αν και διάσημο.

Άγνωστο είναι τι μπορεί να είχε μέσα στην τσάντα της η 6χρονη καθώς οι φαν πεθαίνουν να μάθουν. Πάντως, η διάσημη κόρη κρατούσε την τσάντα της σφιχτά όλο το βράδυ.

Για τους φαν, η τσάντα είναι διαθέσιμη στο site του Valentino αυτή τη στιγμή και μπορεί να την αγοράσει όποιος έχει τη δυνατότητα.

@Valentino
@Valentino