NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

Το σούπερ chic παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα


Υπάρχουν ρούχα που πραγματικά μπορούν να κάνουν θαύματα όταν φοριούνται με τον κατάλληλο τρόπο.

 Ρούχα με διαχρονικό στιλ, που κολακεύουν, που καλύπτουν τυχόν ατέλειες αγκαλιάζοντας το σώμα μας και μπορούν με ευελιξία να ανταποκριθούν σε διαφορετικές στιλιστικές περιστάσεις.

Φαίνεται ότι ένα τέτοιο ρούχο φόρεσε και η Ζέτα Μακρυπούλια σε εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του ANT1.

Ο στιλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος επέλεξε για εκείνη ένα outfit που μας δίνει μια υπέροχη, στιλιστική πρόταση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μας συντροφεύει στο γραφείο, στην απογευματινή ή ακόμα και βραδινή έξοδό μας. Μιλάμε για την ψηλόμεση παντελόνα.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το συγκεκριμένο παντελόνι με ένα ιδιαίτερο twist.

Το paper bag waist pant της Ζέτας Μακρυπούλια, σε camel απόχρωση, συνδυάστηκε με τοπ σε μπεζ χρώμα και δημιούργησε ένα άψογο outfit. To παντελόνι ανήκει στη συλλογή του brand Τwenty-29.

 

 

 

 

Ψηλή! Ωραία ! @zeta_makripoulia_official in @twenty29fashion / mua @gogo_nikiforaki / hairstylist @stefanos.vasilakis / @iraklp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ christos_alexandropoulos στις 1 Φεβ, 2018 στις 5:12 πμ PST

Αυτό το παντελόνι κολακεύει κάθε σώμα, αφαιρώντας πόντους με υπέροχο τρόπο. Τα πόδια φαίνονται πιο λεπτά και μακριά και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το όνομα των paper bag waist pants προέρχεται από το εφέ δεμένης χαρτοσακούλας που δημιουργείται όταν σφίγγουμε τη ζώνη του παντελονιού. Η μέση δείχνει πιο λεπτή και έξτρα πόντοι κομψότητας μας χαρίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλοι οίκοι όπως Stella McCartney, Chloe και Isabel Marant ανέδειξαν τη συγκεκριμένη τάση στις καλοκαιρινές συλλογές τους για το 2017.