AP
AP
BEST GIFT EVER

Το ξεχωριστό δώρο στην Ellen DeGeneres από τη σύντροφό της που την έκανε να κλάψει


Η αγαπημένη κωμικός και παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 60α της γενέθλια.

Η σύντροφός της και επίσης ηθοποιός Portia De Rossi εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκπομπή της, The Ellen DeGeneres Show και της έκανε ένα δώρο που θα της μείνει αξέχαστο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε αργότερα ότι ήταν το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ.

«Είναι τα 60α σου γενέθλια και αυτό το δώρο πρέπει να είναι ξεχωριστό και να αντιπροσωπεύει ποια είσαι και για το τι νοιάζεσαι πραγματικά», ανέφερε η Portia στην εκπομπή.

«Όχι μόνο τώρα, αλλά και για πάντα. Από το τι έχεις επηρεαστεί και τι σε έχει κάνει το καταπληκτικό άτομο που είσαι σήμερα», της είπε.

Η σύντροφος της DeGeneres, έδειξε στο κοινό ένα βίντεο με την ιστορία μιας εκ των ηρωίδων της Ellen, της ομιλήτριας και ακτιβίστριας για τα ζώα, Dian Fossey

Πριν τον θάνατό της το 1985, η Fossey ήταν γνωστή για την έρευνά της για τους γορίλλες του βουνού και για την ίδρυση του Dian Fossey Gorilla Fund.

«Για να γενέθλιά σου, Ellen, φέρνω εσένα και την ηρωίδα σου μαζί, χτίζοντας το The Ellen DeGeneres Campus στο Dian Fossey Gorilla Fun». 

«Θα συνεχίσεις την κληρονομιά της Dian δίνοντας στους γορίλλες του βουνού ένα μόνιμο σπίτι στη Ρουάντα», πρόσθεσε. «Θα γίνεις και εσύ προστάτης και πρωταθλητής αυτών των εκπληκτικών ζώων. Χρόνια πολλά!».

Η Ellen ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης και χαράς και αγκάλιασε τη σύντροφό της. H Ellen και η Portia παντρεύτηκαν το 2008, μετά από μακροχρόνια σχέση.