Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
NEO LOOK

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μόλις αποκάλυψε το κούρεμα για το οποίο μιλάνε όλοι στο Ίντερνετ


Μια μικρή αλλαγή στο look μας έρχεται πάντα για να τονώσει την ψυχολογία μας, σαν τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης.

Αυτή την ανάγκη για ανανέωση ένιωσε και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και λίγο πριν την άνοιξη, προχώρησε σε μια -όχι τόσο δραστική, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα- αλλαγή στα μαλλιά της που μας άρεσε πολύ.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ηθοποιός θέλησε να αφήσει το μυστήριο να πλανάται: με μια φωτογραφία αποκάλυψε ότι άλλαξε το hair look της, δείχνοντάς μας τα κομμένα μαλλιά της.

«Δεν λέω τίποτα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας. Πράγματι, δεν χρειάστηκε να πει πολλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γιατί η εικόνα μίλησε από μόνη της.

 

Not saying anything. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις 5 Φεβ, 2018 στις 7:15 πμ PST

Η φράντζα στα μαλλιά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι πλέον η νέα λεπτομέρεια στο look της και μας αρέσει πολύ.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να αλλάξει το μήκος στα μαλλιά της και δεν υπήρχε και λόγος να το κάνει.

Μπορεί το καρέ να είναι μια τάση που πολλές τόλμησαν τη σεζόν που πέρασε, σίγουρα, όμως, όσες αγαπάνε πολύ τα μακριά μαλλιά τους δεν θα ήθελαν να τη δοκιμάσουν.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε εμφάνιση με το νέο της look στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon λίγο μετά την ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Νεανικότητα, φρεσκάδα και θηλυκότητα: μια μικρή μόνο αλλαγή ανανέωσε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή της.