MasterChef GR/ Facebook
MasterChef GR/ Facebook
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλιώς! Ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί


Οικόγενεια, MasterChef, εστιατόριο Nolan: εκεί χτυπά η καρδιά του σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Μιλά σπάνια για την προσωπική του ζωή και οι φωτογραφίες που αναρτά στους λογαριασμούς του στα social media είναι ελάχιστες.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια και χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στον φακό του φωτογράφου Χρήστου Μούκα.

Το ασπρόμαυρο καρέ με υποβλητικό φωτισμό, το βλέμμα και η διάθεση του Σωτήρη Κοντιζά ενθουσίασαν τους followers του και τα σχόλια θαυμασμού δεν έλειψαν.

 

 

Κανείς δεν έχει το ρόλο του «κακού» ή του «καλού» στο MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι αυστηρός κυρίως με τον εαυτό του.

Σε συνέντευξή του στο bovary.gr έχει δηλώσει: «Στο παιχνίδι δεν έχουμε αναλάβει προκαθορισμένους από το κανάλι ρόλους -ποιος θα είναι ο καλός, ο κακός ή ο παλιός. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μας διάλεξαν κιόλας για το τι πραγματικά είναι ο καθένας μας. Απ΄ό,τι καταλαβαίνω και απ΄ό,τι ακούω, το πρόσωπό μου είναι πιο σκληρό. Πολλές φορές μου λένε να χαλαρώσω, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ότι κάνουμε τηλεόραση. Με το που μπαίνω σε μια κουζίνα, είτε είναι τηλεοπτικό πλατό είτε όχι, με πιάνει το μαγειρικό ώστε να είναι όλα τέλεια, καθαρά, να είσαι προσεγμένος, πειθαρχημένος. Δεν μπορώ να το αποβάλλω».