«Φόρεσα αυτό το φόρεμα και ήμουν ευτυχισμένη» -Ενα κορίτσι πετάει από πάνω του την ανασφάλεια χρόνων | 0 bovary.gr
«Φόρεσα αυτό το φόρεμα και ήμουν ευτυχισμένη» -Ενα κορίτσι πετάει από πάνω του την ανασφάλεια χρόνων | 0 bovary.gr
BODY POSITIVITY

«Φόρεσα αυτό το φόρεμα και ήμουν ευτυχισμένη» -Ενα κορίτσι πετάει από πάνω του την ανασφάλεια χρόνων


Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι ένα: να τον αγαπήσεις γι’αυτό που είναι.

Οταν χτίσεις μια δυνατή σχέση μαζί του, τίποτα δεν είναι ανέφικτο και όλα θα περνούν.

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που αποκτάς που από τη μια ημέρα στην άλλη. Χτίζεται κάθε στιγμή, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής σου. Οταν καταφέρεις να την κάνεις δική σου, τότε κανείς δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει να ζεις όπως θες.

Αυτές οι σκέψεις δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό της 18χρονης Ashlie Bautista: μια ανάρτησή της στο Twitter έγινε viral και όχι άδικα. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα φόρεμα που θεωρούσε μέχρι πρότινος «απαγορευτικό» για το σώμα της.

Λένε ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που έχουμε επιλέξει. Η Ashlie Bautista με τη βοήθεια των φίλων της έκανε μια εμφάνιση που δεν θα τολμούσε να κάνει εύκολα.

Ξεπέρασε το φόβο της για τη γνώμη των άλλων και κατάλαβε ότι ο βασικότερος κριτής της ζωής της είναι ο εαυτός της.

«Χθες το βράδυ, φόρεσα κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα φορούσα. Είμαι πολύ ανασφαλής, αλλά με την στήριξη των θαυμάσιων φίλων μου, το φόρεσα και ένιωσα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Twitter.

«Οι φίλοι μου μού είπαν ότι φαινόμουν υπέροχη με αυτό το φόρεμα και ήθελα να το φορέσω για να δείξω σε όλους ότι είμαι όμορφη.

Στο τέλος της βραδιάς, ήμουν τόσο ευτυχισμένη που ήθελα οι φίλοι μου να με τραβήξουν φωτογραφίες» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Teen Vogue.

Η ανάρτηση της Ashlie μπορεί για κάποιους να φαίνεται «σταγόνα» στον ωκεανό του διαδικτύου. Ομως η κίνησή της, ίσως, δώσει τροφή για σκέψη σε πολλά μικρά ή μεγάλα κορίτσια που φυλακίζονται σε ρούχα που δεν αγαπούν, απλά για να καλύψουν τυχόν ατέλειες.

Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει αυτό που πραγματικά έχεις μέσα σου.

Τα ρούχα είναι μια μορφή έκφρασης, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.