Apimages
Apimages
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ

Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Ανιστον με τον Τζάστιν Θερού


Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από  2,5 χρόνια γάμου αιφνιδιάζοντας τους πάντες. 

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού χθες, Πέμπτη, μόλις 4 μέρες μετά τα 49α γεννέθλια της ηθοποιού.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν από τον επί χρόνια συνεργάτη της Τζένιφερ Ανιστον και υπεύθυνο για τις δημόσιες σχέσεις της, Stephen Huvane.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 7 χρόνια, καθώς έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά.

Τώρα όλο το twitter έχει γεμίσει σχόλια από φαν που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να επανασυνδέεται με την Τζένιφερ Ανιστον. 

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα γύρισμα με τον Μπεν Στίλερ και τον Τζακ Μπλακ στην κωμωδία «Τροπική καταιγίδα».

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση έγινε στις 26 Ιουλίου του 2017 στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ όταν ο Τζέισον Μπέιτμαν απέκτησε το δικό του αστέρι. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Η Τζένιφερ Ανιστον, που έχει πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Μπέιτμαν σε πέντε ταινίες, ανάμεσά τους η «Horrible Bosses» («Αφεντικά για σκότωμα», 2011) και «The Switch» («Δωρητής Σπέρματος», 2010) ήταν στην τελετή μαζί με τον Τζάστιν Θερού για να τιμήσει τον φίλο της.

«Ο Τζέισον πάντα βγάζει μια αυθεντικότητα και πολύ γέλιο», δήλωσε.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας. 

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Apimages
Apimages

Δείτε τα βίντεο:

 

Instagram/justintheroux
Instagram/justintheroux