Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της στην πρεμιέρα του «Jesus Christ Superstar» | 0 bovary.gr
Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της στην πρεμιέρα του «Jesus Christ Superstar» | 0 bovary.gr
28|02|2018 11:10
SHARE
ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση με την κόρη της στην πρεμιέρα του «Jesus Christ Superstar»


Θέατρο Ακροπόλ. Bράδυ Τρίτης.

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Jesus Christ Superstar» με καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης και της τηλεόρασης. Με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδος Μαρσέλλου, το μιούζικαλ των Andrew Lloyd και Τim Rice, η πρώτη ροκ όπερα που ανέβηκε στον κόσμο με σαρωτική επιτυχία, πρώτα στο Broadway και μετά στο West End του Λονδίνου, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ με πρωταγωνιστές τον Αιμιλιανό Σταματάκη (στο ρόλο του Ιησού), τον Ησαία Ματιάμπα (στο ρόλο του Ιούδα), τον Νίκο Μουτσινά (στο ρόλο του Ηρώδη), την Ήβη Αδάμου και την Αντιγόνη Ψυχράμη (στο ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής). 30 ηθοποιοί, τραγουδιστές- χορευτές επί σκηνής και 10μελής ζωντανή ορχήστρα ταξιδεύουν τους θεατές σε μια άλλη εποχή.

Ενα από τα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα και ξεχώρισαν ήταν η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, με την έφηβη κόρη της, Χριστίνα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν είναι συχνές και ως επί το πλείστον, η ηθοποιός δίνει το παρών σε θεατρικές πρεμιέρες, θέλοντας να τιμήσει τους συναδέλφους της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πόζαρε στον φακό με την κόρη της που συνηθίζει να την συνοδεύει σε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη, η Πέγκυ Σταθακοπούλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη σχέση της με την κόρη της: «Νιώθω ότι παίρνω πάρα πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Χαίρομαι που απέκτησα τη Χριστίνα σε μεγάλη ηλικία, σε οριακή ηλικία γιατί προσπάθησα πολύ να γίνω μαμά. Αυτό όμως είναι η περιουσία μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να έχω ζήσει και να έχω χορτάσει».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency