AP
AP
ROYAL PROTOCOL

Αυτός είναι ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν βγάζει ποτέ δημόσια το παλτό της


Η Κέιτ Μίντλετον, ξεχωρίζει πάντα για το κομψό της στυλ και τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Έχει πλούσια γκαρνταρόμπα, όπως είναι φυσικό, και συχνά φορά πολύ σικ πανωφόρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, αν και το αγαπημένο της φαίνεται πώς είναι το μπλε.

Ίσως θα έχετε προσέξει, ωστόσο, ότι δεν έχουμε δει ποτέ τη Δούκισσα του Κέμπριτζ να βγάζει το παλτό της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της, που είναι πολλές. 

Κι όμως αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς υπάρχει ένας πολύ απλός αλλά και σημαντικός λόγος που η σύζυγος του Γουίλιαμ δεν μπορεί να βγάλει ποτέ το πανωφόρι της δημόσια.

AP
AP

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, το να βγάζεις το παλτό σου δημόσια θεωρείται μια μη γυναικεία και αγενής κίνηση. Γι’ αυτόν τον περίεργο λόγο βλέπουμε την αγαπημένη μας πριγκίπισσα να έχει κουμπωμένο το παλτό της όταν επισκέπτεται διάφορα μέρη και εκδηλώσεις.

Φυσικά, το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό με αυτούς τους άγραφους κανόνες. Ακόμη, η Κέιτ πρέπει να έχει μαζί της ένα clutch, ώστε να κρατά την τσάντα της μπροστά και με τα δυο της χέρια. Όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας επιτρέπεται να έχουν βαμμένα τα νύχια τους με ένα μόνο χρώμα, που δεν είναι άλλο από το nude, ενώ πρέπει να φοράνε πάντα καλσόν στην ίδια απόχρωση, στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

 

AP
AP

Βέβαια, η νεοφώτιστη στο Παλάτι, Μέγκαν Μαρκλ σπάει συνεχώς το πρωτόκολλο και φέρνει την «επανάσταση» στον Οίκο των Ουίνσδορ. Έχει σπάσει ήδη πολλές τις παραδόσεις και, από ότι φαίνεται, η βασίλισσα Ελισάβετ εγκρίνει.

Διαβάστε ακόμη: Το αξεσουάρ που πρέπει να φορούν πάντα οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας