GETTY
GETTY
08|03|2018 13:43
SHARE
KATE MIDDLETON

H Daily Mail κάνει body shaming στην Κέιτ Μίντλετον για τα «περίεργα» δάχτυλα των χεριών της


H Kate Middleton βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media.

Και όχι άδικα αφού η Δούκισσα του Cambridge είναι πολύ αγαπητή στην Βρετανία και όχι μόνο. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη και όλοι περιμένουν πως και πως να καλωσορίσουν το νέο μέλος της βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας μετά φυσικά την Μeghan Markle.

Σε κάθε της έξοδο και κάθε της εμφάνιση οι φωτογράφοι είναι πάντα γύρω από την Kate.

Ωστόσο αυτή την φορά τα tabloids -Βρετανικά και όχι μόνο- ασχολούνται με μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Kate.

O φωτογραφικός φακός έκανε zoom in σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματος της και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, είναι πολύ πιθανό να έχουν φέρει σε αμήχανη θέση την Δούκισσα.

Η Daily Mail και άλλα μεγάλα διεθνή δίκτυα έγραψαν πως τα χέρια της δείχνουν πολύ ασυνήθιστα.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τραυματισμό, ούτε ένα νέο εντυπωσιακό κόσμημα. To bοdy shaming οφείλεται στα δάχτυλα της που φαίνεται πως έχουν το όλα σχεδόν το ίδιο μήκος.

Το άρθρο περιελάμβανε φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη της 36χρονης στο Pegasus Primary School στην Οξφόρδη της Αγγλίας, όπου φωτογραφήθηκε κρατώντας το κομψό τσαντάκι της.

Όπως επεσήμανε η εφημερίδα, τα μεσαία δάχτυλα των περισσότερων ανθρώπων είναι αισθητά μακρύτερα από το δείκτη τους και τους παράμεσους, ενώ αυτά της Middleton φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα.

 

 

 

Φυσικά αρκετοί χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα στο twitter αντέδρασαν στην κριτική των μέσων για την φυσιολογία του σώματος της Middleton που ήταν άκαιρη και περιττή.

 

 

Την ίδια άποψη έχουμε κι εμείς και ακόμα και αν τα δάχτυλά της έχουν το ίδιο μήκος, δεν μπορεί να το αλλάξει και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζεται ως «ασυνήθιστο».

Ο καθένας άλλωστε είναι διαφορετικός και δεν πρέπει να έχει κανέναν λόγο να ντρέπεται αλλά να αγκαλιάζει τις ιδιαιτερότητες του.