NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΙΤΑ

Παναγιώτα Βλαντή: H εντυπωσιακή μεταμόρφωση επί σκηνής


H αλλαγή είναι θέμα θέλησης, είναι επιλογή. Καθένας από εμάς, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του κι αυτή δεν έχει παρά να την διεκδικήσει. Με προσπάθεια, με δίψα για γνώση, με προσήλωση στο στόχο.

Ενα τρυφερό, διαχρονικό έργο ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Πόλη με πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη (ο ίδιος υπογράφει και τη σκηνοθεσία του έργου) και την Παναγιώτα Βλαντή.

Μια κωμωδία για έναν αταίριαστο και ανατρεπτικό έρωτα που αποτέλεσε παγκόσμια θεατρική επιτυχία: «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Η Ρίτα είναι μια νεαρή κομμώτρια από το Λίβερπουλ. Αποφασισμένη να βγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μια νέα ζωή ξεκινά για εκείνη. Ο Δρ Φρανκ Μπράιαντ είναι επίτιμος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου, μεγαλύτερος σε ηλικία από εκείνη. Η συνάντησή τους θα γεννήσει μια νέα ζωή και για τους δύο. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τη ζωή η Ρίτα θα κάνει τον καθηγητή να αναθεωρήσει τις πεποιθήσεις του και εκείνη θα δει τον κόσμο με άλλα γυαλιά: γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η Παναγιώτα Βλαντή μεταμορφώνεται επί σκηνής: κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για τις ανάγκες του ρόλου, την βλέπουμε με ένα εντελώς διαφορετικό look: με κοντό pixie cut (πλατινέ και καστανό) και φράντζα στο πλάι.

Η ίδια εντυπωσίασε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και μετά το τέλος της, διατήρησε το look που υιοθετεί επί σκηνής και απαθανατίστηκε από τον φακό.

Η ηθοποιός δεν έκανε δραστική αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες της ενσάρκωσης της Ρίτας: φόρεσε περούκα για να φτάσει στο επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες, η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Jesus Christ Superstar» στο Θέατρο Ακροπόλ: με το look που έχει στη ζωή της εκτός σκηνής.


 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency