NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
14|03|2018 10:40
SHARE
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Οικογενειακή υπόθεση! Εύη Αδάμ-Nεφέλη Λιβιεράτου: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους


Η Εύη Αδάμ και η κόρη της, Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους.

Η Εύη Αδάμ και οι κόρες της ενώνονται με μια υπέροχη σχέση για την οποία η πρώτη έχει μιλήσει δημόσια αρκετές φορές.

H Εύη (που έκλεισε τα 45 της χρόνια) και η Νεφέλη την βραδιά των γενεθλίων τους, είχαν στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα. 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια παιδική φωτογραφία της κόρης του θέλοντας να κάνει δημόσια αφιέρωση για τα γενέθλιά της.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Και τσουπ! Μου έγινες 18! Αυτό το χαμόγελο να έχεις πάντα ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου. Με αυτό το χαμόγελο πάντα να το αντιμετωπίζεις. Happy 18th birthday!».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Εύη Αδάμ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello έχει δηλώσει για τη σχέση της με τις κόρες της: «Δεν είμαστε φίλες, έχουν και μπορούν να κάνουν. Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους.

Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί.

Η αγάπη είναι δεδομένη, δε χρειάζεται να την επανεξετάσουν, κάτι που θα χρειαστεί να κάνουν με όλους τους άλλους. (...) Βλέπω στοιχεία μου και στις δύο, αλλά περισσότερο βλέπω τον εαυτό μου στη μεγάλη μου κόρη, τη Νεφέλη.

Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα. Πιο αφηρημένη. Με το ένα πόδι σ’ αυτό τον κόσμο και με το άλλο σ’ έναν κόσμο με ήχους, χρώματα, φαντασία, σ’ ένα μαγικό κόσμο. Είναι πανέξυπνη, αλλά μερικές φορές χάνεται και θέλει λίγη οργάνωση. Στο τέλος της φετινής χρονιάς ζορίστηκε, γιατί ως μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου έδινε εξετάσεις για πρώτη φορά, τελικά όμως οι βαθμοί της ήταν μεταξύ 18 και 20. Η Νεφέλη είναι αθλήτρια, ασχολείται με το βόλεϊ και η βαθμολογία της ήταν 19,6, γιατί θέλει να παίρνει άριστα και να έχει το κεφάλι ψηλά».

 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency