Λίγο πριν το MadWalk- Η no make up φωτογραφία της Καρύδη από τον φακό του Βασίλη Ζούλια | 0 bovary.gr
Λίγο πριν το MadWalk- Η no make up φωτογραφία της Καρύδη από τον φακό του Βασίλη Ζούλια | 0 bovary.gr
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ

Λίγο πριν το MadWalk- Η no make up φωτογραφία της Καρύδη από τον φακό του Βασίλη Ζούλια


Mια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και live performances έρχεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου.

Το ΜadWalk 2018 υπόσχεται θέαμα, εκπλήξεις και συνεργασίες που θα παρουσιάσουν κάτι εντελώς καινούριο και πρωτοποριακό. Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να ξεχωρίσει στο stage είναι και η Σμαράγδα Καρύδη που φορώντας δημιουργία του καταξιωμένου σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια θα τραγουδήσει, ξεδιπλώνοντας άλλο ένα ταλέντο της.

Η Σμαράγδα Καρύδη πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες για τη μεγάλη βραδιά, στο ατελιέ του σχεδιαστή. Λίγο μετά, είδαμε άλλη μια φωτογραφία στο προφίλ της, αυτή τη φορά από το stage.

Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα καρέ από τις πρόβες του με τη Σμαράγδα. Δημοσίευσε selfie ποζάροντας μαζί της και στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο “no make up” concept της φωτογραφίας.

vzoulias/Instagram
vzoulias/Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη με την χαρακτηριστική άνεση που έχει μπροστά στον φακό, πόζαρε χωρίς το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ δείχνοντας τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς! Το χαμόγελό της ήταν αρκετό για να φωτίσει το καρέ! Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του MadWalk 2018 έχουν αναλάβει ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, Χρήστος Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Σμαράγδα Καρύδη πριν από λίγες ημέρες, στο ατελιέ του σχεδιαστή: 

smaragda_karidi_official/Instagram
smaragda_karidi_official/Instagram

Η φωτογραφία από το stage: