Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Total Green! Η σικ εμφάνιση της Kate Middleton στους εορτασμούς για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου


Ενα διόλου τυχαίο χρώμα επέλεξε στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton.

Κάθε χρόνο, εδώ και αιώνες, την 17η Μαρτίου οι Ιρλανδοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick’s Day), κατά την οποία όλα βάφονται με πράσινο χρώμα.

Κυρίαρχο χρώμα στην εμφάνιση της Kate Middleton στους δημόσιους εορτασμούς για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (σσ. παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση για την ημέρα στο Houslow του Δυτικού Λονδίνου) ήταν το σκούρο πράσινο.

Η Κate Middleton συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William φόρεσε σκούρο πράσινο παλτό (με μαύρο γουνάκι στα μανίκια και στον λαιμό, μια δημιουργία της σχεδιάστριας Catherine Walker) και ένα σικ καπέλο με φιόγκο στην ίδια απόχρωση. Η ίδια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και φροντίζει να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο outfit της.

To look της συνοδεύτηκε από βελούδινες γόβες, μαύρα γάντια και μαύρο καλσόν.

Μπορεί να μην είδαμε το φόρεμά της κάτω από το παλτό, ωστόσο υποθέτουμε ότι θα ήταν σε απλή γραμμή και διακριτική απόχρωση, εναρμονισμένο με το υπόλοιπο outfit.

Ο ερχομός του τρίτου παιδιού της Κate και του William αναμένεται μέσα στον Απρίλιο, αλλά η ίδια εξακολουθεί να δίνει κανονικά το «παρών» σε επίσημες εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες! 

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

τρτρτ

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

τυτυ