Μια 44χρονη δίνει την πιο ωραία απάντηση σε σχόλιο ότι είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει | 0 bovary.gr
Μια 44χρονη δίνει την πιο ωραία απάντηση σε σχόλιο ότι είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει | 0 bovary.gr
VIRAL

Μια 44χρονη δίνει την πιο ωραία απάντηση σε σχόλιο ότι είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει


Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει ελεύθερα, φτάνει να μην πιστεύει ότι είναι η μοναδικά σωστή όταν, μάλιστα, δεν την στηρίζει με επιστημονικά τεκμήρια.

Κάθε αυθαίρετη γενίκευση μπορεί να γίνει ακόμα και επικίνδυνη για την υγεία μας και την ψυχολογία μας.

Κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να κάνει οικογένεια και παιδί, αν το επιθυμεί και όποτε το επιθυμεί. Και πουθενά δεν έχει να δώσει λογαριασμό για την απόφασή της, που είναι καθαρά και αυστηρά προσωπική.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να την επηρεάσει ή να την φέρει σε αμηχανία για το θέμα «παιδί».

Η Stefania Girladi είναι 44 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Το πρώτο της παιδί ήρθε στη ζωή της όταν εκείνη ήταν 37 ετών. Αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια ένα συμβάν που πυροδότησε την έντονη αντίδρασή της.

Tο περιστατικό έχει ως εξής: Η Stefania Girladi, ενώ βρισκόταν σε ιατρείο και περίμενε να δει τον γιατρό της, άκουσε τη συζήτηση δύο γυναικών για τον θηλασμό.

Οι δύο γυναίκες (η Stefania υπέθεσε ότι ήταν περίπου στα 30) σχολίαζαν επικριτικά μια μητέρα -κοινή τους γνωστή- που θηλάζει στα 42 της χρόνια.

 

«Είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει, το γάλα της πιθανό να μην είναι καλό»: αυτά τα λόγια έβγαλαν τη Stefania εκτός εαυτού. Λίγα λεπτά αργότερα, η κόρη της Stefania ζήτησε από τη μητέρα της να την θηλάσει. H Stefania θεώρησε ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πάρει θέση.

Η ίδια, στο ποστ της στο Facebook, τονίζει ότι δεν είναι άνθρωπος που θέλει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους άλλους, απεχθάνεται τις προστριβές.

Ομως, θεωρούσε ότι το θέμα του θηλασμού την αφορά άμεσα και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια αφοπλιστική απάντηση.

Θηλάζοντας την κόρη της, είπε στις δύο γυναίκες: «Επί τη ευκαιρία, είμαι 44 ετών και τον Ιούνιο 45. Το γάλα μου είναι τέλειο!»

Η Stefania ανέφερε στο ποστ της ότι το ύφος των γυναικών ακούγοντας την ατάκα της ήταν ανεκτίμητης αξίας.

 «Sorry, αλλά ένιωσα πολύ ωραία».