NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Νατάσσα Μποφίλιου: Μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της και τρεις διαφορετικές εμφανίσεις


Mια μουσική παράσταση σαν ταξίδι σε ένα ονειρικό σύμπαν με τραγούδια που θέλουν να πουν όσα νιώθουμε και δεν λέμε, όσα λέμε αλλά δεν τολμάμε να νιώσουμε.

Το «Μπελ Ρεβ», μετά την επιτυχία που σημείωσε τον χειμώνα, επέστρεψε για τέσσερις παραστάσεις στο stage του ΓΚΑΖΙ LIVE.

Το «Όμορφο Όνειρο» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου. Ένα «ιδιότυπο ρεσιτάλ» για φωνή και ορχήστρα με λάμψη και πάθος γοήτευσε και παρέσυρε τους θεατές σε ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έλαμψε στη σκηνή με τις μοναδικές εμφανίσεις της.

Κάθεμία από αυτές ήθελε να εκφράσει διαφορετικά συναισθήματα.

Η ενέργεια της ερμηνεύτριας στο stage, καθηλωτική. Η σκηνική της παρουσία έδινε άλλη διάσταση σε κάθε ενδυματολογική της επιλογή που είχε δύναμη.

Μια σκούρα πράσινη παντελόνα συνδυασμένη με feather top, ένα ονειρικό φόρεμα που έμοιαζε βγαλμένο από ένα παραμυθιακό σύμπαν, ένα μαύρο φόρεμα με κεντήματα: όλες οι στιλιστικές επιλογές της ερμηνεύτριας ήταν στα μέτρα της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τα λόγια και τις μουσικές των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη υπόσχεται μια λυτρωτική διαδρομή.

Με την αισθαντική φωνή της, το ταπεραμέντο της και το ερμηνευτικό της εκτόπισμα μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις συνεχιστούν την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Έχουμε υπάρξει ομορφότεροι και σίγουρα πιο ξεκούραστοι από αυτή τη φώτο, αλλά εκείνη την ημέρα, εβδομάδες πριν, μαζεύαμε ήλιο και στήναμε τον 2ο κύκλο του Μπελ Ρεβ. Αυτόν που κάνει πρεμιέρα απόψε. Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά τους φίλους- συνεργάτες μας. Χωρίς αυτούς, τους πολύτιμούς μας, κανένα όμορφο όνειρο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ερμηνεύτρια ποζάροντας στον φακό με τους συνεργάτες της και στενούς της φίλους, Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Θέμη Καραμουρατίδη, λίγο πριν την πρεμιέρα της μουσικής παράστασης.

 natassabofiliouofficial/ Instagram
natassabofiliouofficial/ Instagram