Apimages
Apimages
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

H Κρίστεν Μπελ ξαναχτυπά! Αποκάλυψε τον τρόπο που κοιμίζει την τρίχρονη κόρη της προκαλώντας αντιδράσεις


Αφού αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι θήλασε τον άντρα της για να νιώσει ανακούφιση, η Κρίστεν Μπελ ξαναχτυπά με νέες δηλώσεις. 

Η 37χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε προκαλέσει αμηχανία και πολλά σχόλια όταν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε αναγκαστεί να να θηλάσει το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Νταξ Σέπαρντ. 

Μιλώντας για τη μητρότητα είπε πως όταν η κόρη της σταμάτησε να θηλάζει, τα πράγματα είχαν αρχίσει να δυσκολεύουν και πως υπέφερε από μαστίτιδα, κάτι που συμβαίνει συνχά στις μητέρες που θηλάζουν. 

Επειδή δεν μπορούσαν να καλέσουν γιατρό στην Ατλάντα που βρίσκονταν, η ηθοποιός ζήτησε από τον σύζυγό της να ρουφήξει το γάλα.

Μετά από αυτή την αναπάντεχη και ειλικρινή δήλωση, η Κρίστεν Μπελ ξαναχτυπά με ακόμη πιο προκλητική αποκάλυψη. 

Η τρίχρονη κόρη της έχει δυσκολίες με τον ύπνο και αρνείται να πέσει στο κρεβάτι της για να κοιμηθεί. Κάτι όμως που συμβαίνει σε πολλά παιδάκια της ηλικίας της. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έχει βρει έναν τρόπο για να δώσει λύση σε αυτό το «πρόβλημα» και προκαλεί αντιδράσεις. 

 

«Η κόρη μου δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί εδώ και εννιά μήνες. Κάθε φορά που την βάζουμε να κοιμηθεί, ανάβει τα φώτα και ενοχλεί την 4χρονη αδελφή της. Θα μετακινησει τα έπιπλα του δωματίου της και θα χτυπάει με παιχνίδια την πόρτα του δωματίου» σημειώνει.  

 

 

«Ετσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κλειδώνουμε την πόρτα και να τους λέμε 'Σας αγαπάμε, θα μιλήσουμε το πρωί, αλλά τώρα είναι ώρα για ύπνο'. Και μετά από περίπου δέκα λεπτά θα χαλαρώσει. Τότε, πριν πάμε για ύπνο, ξεκλειδώνουμε προφανώς» συμπληρώνει. 

Η ηθοποιός παραδέχεται ωστόσο ότι η λύση αυτή είναι παράδοξη και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που μόλις προκάλεσε. 

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μητέρα τολμά να μιλήσει ανοιχτά για την επώδυνη πλευρά του θηλασμού