NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΡΕ

Μπακοδήμου-Αλικάκη: Η φωτογραφία από θεατρική παράσταση που έπαιζαν μαζί, δύο δεκαετίες πριν


Μια φωτογραφία, δύο δεκαετίες πριν. Μια παράσταση, πολλές αναμνήσεις.

Δύο πρόσωπα που χάραξαν την δική τους πορεία σε θέατρο και τηλεόραση: Μαρία Μπακοδήμου και Μυρτώ Αλικάκη σε ένα σπάνιο καρέ.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από ένα άγνωστο σε πολλούς κομμάτι της διαδρομής της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη δεκαετία του 90, κρατώντας το «τιμόνι» σε ψυχαγωγικές εκπομπές με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά κομμάτι των σπουδών της αφιερώθηκε στην υποκριτική τέχνη (σσ. Η Μαρία Μπακοδήμου φοίτησε και στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Η Μαρία Μπακοδήμου «προκάλεσε» τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν με ποια ποζάρει στη φωτογραφία που ανέσυρε από το συρτάρι των αναμνήσεών της και ποια χρονιά είναι τραβηγμένη η φωτογραφία.

Οι απαντήσεις των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή. Πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν εύστοχοι και βρήκαν αμέσως ότι η Μυρτώ Αλικάκη ήταν η έτερη εικονιζόμενη της φωτογραφίας.

Οι δυο γυναίκες φοιτούσαν στη δραματική σχολή στις αρχές της δεκαετίας του 90’. Μια διαδικτυακή φίλη της Μαρίας Μπακοδήμου σημείωσε ότι η φωτογραφία είναι από την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» που ανέβηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90' (περίπου το 1995).

Instagram
Instagram

Η δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram: 

 

 

Ερώτηση: ποια είναι αυτά τα δυο κορίτσια και ποςα χρονια πριν τραβήχτηκε αυτή η φωτό; #marymary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 26 Μάρ, 2018 στις 8:47 πμ PDT