Instagram/nonoram
Instagram/nonoram
WEDDING PHOTO

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη


Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό, η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά στιγμιότυπο από τον γάμο της. 

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Εκάλης, με λίγους συγγενείς και φίλους.

Η μέλλουσα μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram από τη στιγμή που ο πατέρας την παραδίδει στον γαμπρό.

«Η στιγμή που ο μπαμπάκας μου με "παραδίδει" στον @psycho_25 ...η ανακούφιση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του...» έγραψε στη λεζάντα.

Instagram/nonoram
Instagram/nonoram

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» την Παρασκευή καθώς έχει μπει πλέον στο μήνα της και από μέρα σε μέρα θα φέρει στη ζωή το μωράκι της.

«Πέρασα υπέροχα μαζί σας. Πέρασα φανταστικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1. Πάντα νιώθω πολύ όμορφα όταν γυρίζω εδώ από όπου ξεκίνησα. Να ευχαριστήσω τους φίλους στην κριτική επιτροπή, γιατί με την παρέα αυτή κάθε Παρασκευή ένιωθα ότι διασκεδάζω μαζί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήσασταν εξαιρετικοί. Καλή συνέχεια. Θα σας παρακολουθώ…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Instagram/nonoram
Instagram/nonoram