AP
AP
ROYAL WEDDING

Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα φορέσει την τιάρα της Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της


Όσο πλησιάζει ο βασιλικός γάμος της χρονιάς, οι φήμες για το νυφικό και τις λεπτομέρειες της τελετής οργιάζουν.

Μια από αυτές τις φήμες αφορά τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα φορέσει η μέλλουσα νύφη και πριγκίπισσα στην ωραιότερη μέρα της ζωής της.

Έτσι, όλοι αναρωτιούνται αν η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός μπορεί να φορέσει τιάρα και αν αυτή μπορεί να είναι η ίδια που φόρεσε η Δούκισσα του Κέμπριτζ. Όμως, από ότι φαίνεται, αυτό δεν μπορεί να γίνει για ένα μοναδικό και απλό λόγο.

Η Cartier Halo τιάρα που φόρεσε η Κέιτ στον γάμο της το 2011 θα βρίσκεται σε έκθεση στην Εθνική Γκαλερί της Αυστραλίας από τις 30 Μαΐου έως τις 22 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμη ώστε να την φορέσει η Μέγκαν στον δικό της γάμο, σύμφωνα με το People.

AP
AP

Η συγκεκριμένη τιάρα κατασκευάστηκε το 1936. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος την έκανε δώρο στη βασιλομήτωρ Ελισάβετ, που με τη σειρά της την έδωσε στη βασίλισσα Ελισάβετ όταν έγινε 18.

Το μοναδικής αξία κόσμημα δανείστηκε στην εθνική γκαλερί μαζί με 300 τιάρες, περιδέραια, σκουλαρίκια κ.α.

AP
AP

Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα κοσμήματα που μπορεί να διαλέξει να φορέσει, όπως η Lotus Flower τιάρα και η Cambridge Lover's Knot τιάρα που έχουν φορεθεί ήδη από την Κέιτ αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι περισσότεροι βέβαια πιστεύουν ότι η Μέγκαν θα διαλέξει κάτι μοντέρνο, στα μέτρα της και ίσως σπάσει πάλι την παράδοση, όπως συνηθίζει να κάνει.

AP
AP