AP
AP
HEALTHY ROUTINE

Η δίαιτα και η άσκηση που ακολουθεί η Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το βασιλικό γάμο


Ένας μήνας μας χωρίζει από τον βασιλικό γάμο της χρονιάς και οι προετοιμασίες στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι πυρετώδεις.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν μπει στην τελική τροχιά των λεπτομερειών ώστε όλα να είναι τέλεια την ημέρα του γάμου τους.

Η Μέγκαν, όπως όλες οι γυναίκες που θέλουν να δείχνουν τέλειες στο γάμο τους, ακολουθεί ειδική δίαιτα και άσκηση. Αν και δεν χρειάζεται να χάσει βάρος, η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα στη διατροφή της αλλά και προπόνηση για να διατηρήσει το κορμί που έχει.

Η δίαιτά της βασίζεται σε φυτική διατροφή που είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες. Ένα μιλκσέικ βανίλιας με blueberry για πρωινό, μια σαλάτα Niçoise, ένα ποτήρι ροζέ κρασί και λίγο τυρί και μπαγκέτα για μεσημεριανό, θαλασσινά και ζυμαρικά για βραδινό και ένα ποτό negroni, είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα του τι τρώει η Μέγκαν.

Instagram/meghanmarkle8
Instagram/meghanmarkle8

Ωστόσο, δεν στερείται τίποτα καθώς είχε δηλώσει ότι αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες, τα ζυμαρικά, το κρασί, το παγωτό και πολλά άλλα. «Όλα με μέτρο και αν ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου, είσαι εντάξει», είχε δηλώσει παλιότερα. 

Instagram/meghanmarkle8
Instagram/meghanmarkle8

Το ψυγείο της, βέβαια, είναι γεμάτο με υγιεινά σνακ όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα από σπόρους chia.

Ακόμη προτιμά τα αυγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιή λίπη, δεν στερείται απολύτως τίποτα.

Instagram/meghanmarkle8
Instagram/meghanmarkle8

Ωστόσο, μόνη η υγιεινή διατροφή δεν φτάνει. Χωρίς άσκηση δεν γίνεται να διατηρείς ένα κορμί.

Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια της γιόγκα, οπότε μεγάλωσε και μπήκε από μικρή στη λογικής της προπόνησης και της άσκησης. Εκτός από γιόγκα, προτιμά πιλάτες και τρέξιμο για το πρόγραμμα προπόνησής της.

Instagram/meghanmarkleupdates
Instagram/meghanmarkleupdates

Η Μέγκαν φαίνεται να είναι πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο, αυτόν της κομψής και γλυκιάς πριγκίπισσας.

AP
AP