ΜasterChef: Τι κάνουν οι φιναλίστ στη Βαρκελώνη όταν δεν γράφουν οι κάμερες; | 0 bovary.gr
ΜasterChef: Τι κάνουν οι φιναλίστ στη Βαρκελώνη όταν δεν γράφουν οι κάμερες; | 0 bovary.gr
MASTERCHEF

ΜasterChef: Τι κάνουν οι φιναλίστ στη Βαρκελώνη όταν δεν γράφουν οι κάμερες;


Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef βρίσκονται ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής.

Το reality μαγειρικής που έγινε τηλεοπτικό hit αυτή τη σεζόν, λίγο πριν ρίξει αυλαία, ταξίδεψε εκτός συνόρων, χαρίζοντας στους τηλεθεατές εικόνες πρωτόγνωρες για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής, μαζί με τον Σελίμ Σελτζούκ και τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου βρέθηκαν στην Βαρκελώνη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 1 Μαίου, οι δύο φιναλίστ του τελικού διαγωνίστηκαν έχοντας κριτές τρεις κορυφαίους σεφ, του περίφημου εστιατορίου «Disfrutar».

Οι κάμερες, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούν να καταγράψουν λεπτό προς λεπτό τα όσα βλέπουν, δοκιμάζουν, λένε και βιώνουν οι παίκτες στη Βαρκελώνη. Ετσι πολλές από τις εμπειρίες τους δεν θα τις δούμε ποτέ. Δύο βίντεο ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Σελίμ Σελτζούκ στο Instagram και μας δείχνουν εικόνες από όσα δεν θα δείξουν οι κάμερες.

Οι παίκτες του MasterChef ποζάρουν στον φακό, σε βόλτα τους σε κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης.

 

 

Βολτα στη βαρκελωνη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη selim selguk (@selimselguk) στις 2 Μάι, 2018 στις 1:02 πμ PDT

«Συνεχίζουμε τη βόλτα στη Βαρκελώνη. Ο Σελίμ μας έχει τρελάνει με τα βίντεο. Μας έχει τρελάνει με τον παστουρμά. Δεν μπορούμε να βρούμε παστουρμά πουθενά και πρέπει να ψάξουμε καλύτερα. (...) Βρισκόμαστε στη Λα Ράμπλα, σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες της Βαρκελώνης, περνάμε υπέροχα, τα γυρίσματα συνεχίζονται και δεν μασάμε πουθενά. Θα δείτε πράγματα που δεν έχετε δει. Ο τελικός ξεκίνησε. Εχουμε φάει όλη την Βαρκελώνη να βρούμε παστουρμά...».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επόμενος σταθμός του Χρήστου Γλωσσίδη και του Τιμολέοντος Διαμαντή είναι το Λονδίνο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί...