Σχολιαστές του καναπέ -Να τι έκαναν Καπουτζίδης και Κοζάκου στον ημιτελικό της Eurovision | 0 bovary.gr
Σχολιαστές του καναπέ -Να τι έκαναν Καπουτζίδης και Κοζάκου στον ημιτελικό της Eurovision | 0 bovary.gr
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σχολιαστές του καναπέ -Να τι έκαναν Καπουτζίδης και Κοζάκου στον ημιτελικό της Eurovision


Το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ελληνική αποστολή στο πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Το «Όνειρο» της Γιάννας Τερζή δεν εκπληρώθηκε και η Ελλάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο τελικό του μουσικού διαγωνισμού στη Λισαβόνα.

Χιλιόμετρα μακριά, δύο πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια συνδέθηκαν στενά με τον θεσμό της Eurovision, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, φέτος παρακολούθησαν την προσπάθεια της Ελλάδας από απόσταση και χωρίς να έχουν μπροστά τους κάποιο μικρόφωνο για να σχολιάσουν τα όσα συνέβησαν στη σκηνή της Eurovision.

Φέτος ο σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η δημοσιογράφος Δάφνη Σκαλιώνη βρέθηκαν σε θέση σχολιαστών της Eurovision για την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες: «Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου και την κάνει αυτή τη δουλειά θέλω να την ευχαριστηθεί, θέλω να περάσει πολύ ωραία και να κάνει και το όνειρο του πραγματικότητα, όποιος και αν είναι αυτός».

Η Μαρία Κοζάκου, μέσω μια φωτογραφίας που δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, έδειξε ότι τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχουν μια βασική επαγγελματική αρχή: την ευγενή άμιλλα. Έτσι πόζαραν μαζί στο φακό και αφιέρωσαν την φωτογραφία στις διαγωνιζόμενες για Ελλάδα και Κύπρο, Γιάννα Τερζή και Ελένη Φουρέιρα και βέβαια στους φετινούς σχολιαστές της Eurovision.


«Εurovision 2018. Πρώτος ημιτελικός με Ελλάδα και Κύπρο. Καλή επιτυχία από καρδιάς στη Γιάννα Τερζή και την Ελένη Φουρέιρα. Καλή μετάδοση στον Αλέξανδρο και την Δάφνη. #μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.