Η Αμαλία Κωστοπούλου με τήβεννο χαμογελάει στον φακό του Πέτρου Κωστοπουλου μετά την αποφοίτησή της | 0 bovary.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου με τήβεννο χαμογελάει στον φακό του Πέτρου Κωστοπουλου μετά την αποφοίτησή της | 0 bovary.gr
12|05|2018 21:00
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Αμαλία Κωστοπούλου με τήβεννο χαμογελάει στον φακό του Πέτρου Κωστοπουλου μετά την αποφοίτησή της


Μια άκρως συγκινησιακά φορτισμένη φωτογραφία δημοσίευσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική για να δώσει το παρών σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την κόρη του Αμαλία.

Μια μέρα πριν, η ίδια γιόρτασε τα γενέθλιά της: στα 21 της χρόνια, ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε.

Η Αμαλία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο του Berkley. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με τήβεννο στην τελετή αποφοίτησής της, χαμογελώντας στον φακό. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Υπερήφανος για σένα. Επί 21 χρόνια. Και σήμερα περισσότερο από ποτέ».

«Δεν είναι πολλά τα όνειρά μου. Να κάνω μια καλή δουλειά θέλω πάλι, να αποκτήσω μια ασφάλεια, να προσπαθήσω να κάνω κάτι για το οποίο να μου πουν μπράβο τα παιδιά μου. Είναι το μόνο μπράβο που θέλω στη ζωή μου -από κανέναν άλλον. Και να μπορώ να περνάω μια ζωή όχι μίζερη. Θέλω να περάσω καλά τα υπόλοιπα χρόνια και όσο πιο ήρεμα γίνεται» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο bovary.gr μιλώντας για τα μελλοντικά του όνειρα. Τα παιδιά του είναι η δύναμή του, οι επιτυχίες τους ένας σημαντικός λόγος για να χαμογελά.