ΝDP Photo Agency
ΝDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Τρικαλιώτη -Μποφίλιου -Μπάρκα: Οι σούπερ μαμάδες των διάσημων γυναικών σε σπάνιες φωτογραφίες των παιδικών τους χρόνων


Μπορεί τα χρόνια να περνούν, ο κόσμος να αλλάζει, το ίδιο και οι ανθρώπινες σχέσεις. Ομως, κάποια πράγματα παραμένουν ίδια.

Ακλόνητα μπροστά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Οπως η σχέση της μητέρας με το παιδί της. Μπορεί αυτή η σχέση, πολλές φορές, να περνά από δοκιμασίες.

Ομως, αν η ουσία της είναι αληθινή, δεν αλλοιώνεται, απλά μεταλλάσσεται.

Τρεις καλλιτέχνιδες που διαπρέπουν στον τομέα τους θέλησαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα οι μητέρες τους, τούς έχουν προσφέρει.

Άνοιξαν το συρτάρι των αναμνήσεών τους και τράβηξαν από αυτό καρέ που απαθανατίστηκαν δεκαετίες πριν. Πέγκυ Τρικαλιώτη. Νατάσσα Μποφίλιου. Δανάη Μπάρκα. Η μητέρα της τελευταίας, δημοφιλής και πολύ αγαπητή στo κοινό: η Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι αναρτήσεις τους με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας συγκίνησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους. Συνοδεύτηκαν από λόγια με νόημα και αλήθεια. Πώς ήταν οι ίδιες σε μικρή ηλικία; Δείτε πώς επέλεξαν να τιμήσουν την Γιορτή της Μητέρας. Ολες, με μια ξεχωριστή ανάμνηση.

 

Πέγκυ Τρικαλιώτη:

«Μανούλα μου χρόνια σου πολλά!»

Instagram
Instagram

Νατάσσα Μποφίλιου:  

«Η μητέρα μου είναι το ιερό μου. Έχω τη ζωή μου χάρη σε εκείνη, τα αδέρφια μου χάρη σε εκείνη, την όρεξη να παλεύω χάρη σε κείνη, έχω το παράδειγμα της και το σημάδι της στο μάγουλο, φυλαχτό πάνω από το βλέφαρό μου. Χρόνια πολλά μανούλα μου, γενναία μου, σπουδαία! Σε λατρεύω»


 

Instagram
Instagram

Δανάη Μπάρκα: 

«Η μαμά μου με είχε 9 μήνες μέσα της και με φρόντιζε. Μετά με γέννησε και με φρόντιζε περισσότερο. Μετά ξεκινήσα(με) σχολείο και συνέχισε να με φροντίζει. Μετά ζούσαμε οι δυο μας και με φρόντιζε διπλά. Μετά πήγε(πήγαμε) στη δραματική σχολή και με φρόντιζε ακόμα κι εκεί. Μετά μεγάλωνα έδειχνε ότι με φροντίζει λιγότερο, όμως, στην ουσία με φρόντιζε περισσότερο. Μετά τελείωσα το σχολείο και εκείνη ήταν πάλι εκεί, να με φροντίζει. Μετά πήγα στη δραματική σχολή και ένιωθα ακόμα την φροντίδα της. Μετά μεγάλωσα κι άλλο, έγινα ηθοποιος και εκείνη με φροντίζει ακόμα πιο πολύ. Τώρα μένουμε μακρυά η μία απ'την άλλη κι όμως εκείνη δε σταματάει να με φροντίζει ούτε τώρα. Η φροντίδα της με έμαθε να αγαπάω, να συγχωρώ, να ακούω, να μαθαίνω, να ονειρεύομαι,να κυνηγάω τα όνειρά μου,να παλεύω γι' αυτά, α μη δίνω σημασία στους «τρελούς» που υπάρχουν γύρω μας, να μην ακούω τις κακίες, να δυναμώνω μέρα με τη μέρα, να διεκδικώ αυτά που μου αξίζουν, να είμαι πάντα θετική γιατί θετικά πράγματα θα μου έρχονται, να μην κάνω κακό σε κανέναν, να μην κρίνω, να δέχομαι τις διαφορετικές απόψεις, να βοηθάω τους γύρω μου, να είμαι διακριτική, να κρατάω καλά μυστικά, να σέβομαι, να χαμογελάω και να είμαι πάντα προσηλωμένη στον στόχο μου.
Το υπέροχο είναι ότι αυτά μου τα εμαθε η μαμά μου.Το ακόμα πιο υπέροχο είναι ότι προσπαθεί να τα μάθει σε όλους όσοι είναι στη ζωή της. Κι αυτό την κάνει μοναδική. Μαμά,θα σε φροντίζω για πάντα. Και θα σε γιορτάζω κάθε μέρα.. Στο υπόσχομαι. Μακάρι να υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω να αποδέχονται και να αγαπάνε τα παιδιά τους όσο/όπως εσυ! Σ’ευχαριστω μαμά μου!»

Instagram
Instagram