AP
AP
BEND THE KNEE

Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον


Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον Δούκισσα του Σάσεξ, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός μπήκε πλέον στην βασιλική οικογένεια και πρέπει να ακολουθεί πολλούς κανόνες και διάφορα πρωτόκολλα.

Ένα από αυτά είναι ότι η Μέγκαν πρέπει να συνεχίζει να υποκλίνεται στην Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, λόγω της βασιλικής ιεραρχίας.

Η Μέγκαν πρέπει να υποκλίνεται σε όσους την ξεπερνούν σε τίτλο, δηλαδή στη Βασίλισσα, στον πρίγκιπα Φίλιππο, στον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα. 

Ακόμη, στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς και κατ’ επέκταση, στην κουνιάδα της, Κέιτ, που θα είναι η μελλοντική βασίλισσα.

Επίσης, η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να υποκλίνεται στις γεννημένες πριγκίπισσες, δηλαδή στις πριγκίπισσες Άννα, Αλεξάνδρα, Βεατρίκη και Ευγενία, καθώς είναι ανώτερες.

AP
AP

Το περίεργο είναι ότι όταν είναι μπροστά ο πρίγκιπας Χάρι, αυτές οι πριγκίπισσες πρέπει να υποκλιθούν σε εκείνη, καθώς σαν ζευγάρι, τις περνούν σε τίτλο και κατάταξη.

AP
AP

Το ίδιο ισχύει και για την Κέιτ Μίντλετον που πρέπει να υποκλίνεται στις πριγκίπισσες που γεννήθηκαν στην οικογένεια, αλλά όχι όταν είναι μπροστά ο Γουίλιαμ. Τέλος, στην Καμίλα υποκλίνεται μόνο όταν είναι μπροστά ο πρίγκιπας Κάρολος.

AP
AP