pavlosgreece/ Instagram
pavlosgreece/ Instagram
30|05|2018 15:34
SHARE
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Μαρία Ολυμπία έλαμψε στη Dior τουαλέτα της στα γενέθλια του πρίγκιπα Φρειδερίκου της Δανίας


Λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, άλλο ένα γεγονός με βασιλικό άρωμα συγκέντρωσε λαμπερές παρουσίες.

Στην Κοπεγχάγη ταξίδεψαν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ, η Μαρία Ολυμπία και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος για τα γενέθλια του πρίγκιπα Φρειδερίκου της Δανίας (σσ ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας είναι ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας. Μητέρα του είναι η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα Β’ και ο πατέρας του ο πρίγκιπας Ερρίκος. Το 2004 παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας -Μαίρη Ελισάβετ Ντόναλτσον- και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά-).

Στη μεγάλη δεξίωση που παρατέθηκε για τα γενέθλια του πρίγκιπα Φρειδερίκου, το παρών έδωσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πριν από λίγες ημέρες, τόσο ο Παύλος όσο και η Μαρί Σαντάλ είχαν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οικογενειακή τους φωτογραφία σημειώνοντας ότι βρίσκονται στη Κοπεγχάγη.

Μια παρουσία που ξεχώρισε ήταν αυτή της Μαρίας Ολυμπίας που έκανε μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή, απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα της κοινωνικής περίστασης.

Η μάξι, αέρινη και σε πολύ ρομαντικό ύφος nude τουαλέτα της με διαφάνεια, τούλι και λεπτομέρειες από λουλούδια από τον οίκο Dior συνδυάστηκε με μια επιβλητική τιάρα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Ιnstagram  δείχνοντάς μας το φόρεμα σε πρώτο πλάνο.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

 

 

Craving for a Danish

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις 29 Μάι, 2018 στις 5:33 μμ PDT

 

Φωτογραφίες από το ταξίδι τους