NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
12|06|2018 11:11
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Γιάννης Στάνκογλου υπερήφανος μπαμπάς -Η τρυφερή φωτογραφία στην παραλία με τον τετράχρονο γιο του


«Το για πάντα δεν το πιστεύω για όλα τα πράγματα. Κάποια πράγματα όμως θα είναι για πάντα. Η αγάπη για τα παιδιά μου, η αγάπη μου για τη γυναίκα μου, ό,τι και να συμβεί».

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν μόνο ένας από τους αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι και ένας αφοσιωμένος πατέρας που μεγαλώνει τα παιδιά του με ελεύθερο πνεύμα. Οι δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κnutsen, είναι πάντα επιλεκτικές και τα δυο τους, παιδιά, είναι ήδη μυημένα στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, παρακολουθώντας παραστάσεις.

Ο τετράχρονος γιος του ηθοποιού, Φίλιππος είχε γενέθλια και ο Γιάννης Στάνκογλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια καλοκαιρινή τους φωτογραφία: «Χρόνια πολλά αντράκι μου, να σε χαίρομαι και να σε χαίρονται. Τέσσερα χρόνια; Απίστευτο...» έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία.

Πατέρας και γιος φορούν ένα μαντήλι στα μαλλιά και ατενίζουν την θάλασσα.

yiannisstankoglou/ Instagram
yiannisstankoglou/ Instagram

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου στο Instagram: 

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει δηλώσει στη συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου: 

«Η κόρη μου από τότε που ήταν ενάμιση ετών έχει δει όλες τις παραστάσεις μου. Ο γιος μου παρακολούθησε όλο τον Καλιγούλα. Νομίζω ότι τα παιδιά μου έχουν καταλάβει τι είναι η δουλειά μου. Ιδίως η κόρη μου. (...) Είμαι περιπετειώδης τύπος, αλλά μεγαλώνοντας ψάχνω και έναν δείκτη ασφαλείας, μέτρα προστασίας. Με έχει επηρεάσει ότι έχω δύο παιδιά, φυσικά. Από την άλλη δεν θα πω στα παιδιά μου να μην το κάνουν. Μ΄αρέσει το ρίσκο, να δοκιμάζεις. Όλα αυτά είναι πράγματα που σε πάνε παρακάτω, σε κάνουν να ξεπερνάς τους φόβους σου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. (...) Ο ρόλος του πατέρα δεν είναι για μένα καθόλου δύσκολος. Είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο ωραίος. Παίρνω τρομερή ενέργεια από τα παιδιά μου, τρομερή χαρά. Τώρα πια ανυπομονώ, κάθε που τελειώνει το θέατρο, να γυρίσω να τα πάρω αγκαλιά. Ενώ παλιότερα ήθελα να πάω για ποτά. Όπως μ΄αρέσει το πρωί να ξυπνήσω και να τα πάω σχολείο. Μου δίνουν τρομερή ενέργεια, κι ας με κουράζουν σωματικά».

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου με τη σύζυγό του- NDP Photo Agency
Ο Γιάννης Στάνκογλου με τη σύζυγό του- NDP Photo Agency