Η&Μ
Η&Μ
13|06|2018 19:38
SHARE
CHERRY PRINT

Ένα ακαταμάχητο print μόλις έκανε την επέλασή του και περιμένουμε πώς και πώς να το φορέσουμε


Αν το στιλ είναι ένα παιχνίδι, τότε οι τάσεις της μόδας θέτουν τους όρους αυτού του παιχνιδιού.

Το καλοκαίρι, η φαντασία βρίσκει έκφραση σε μικρές λεπτομέρειες και αυτές είναι που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις μας.

Στην μόδα αρέσουν τα ταξίδια στο παρελθόν και με αυτά φέρνει στο σήμερα, τάσεις που αγαπήσαμε, που έχουμε ξεχάσει, που δεν δοκιμάσαμε ποτέ, που μετανιώσαμε που δοκιμάσαμε. Και έχουν όλες τη δική τους γοητεία.

Τα 90s είναι συνδεδεμένα, για τις περισσότερες, με στιγμές που κλείνουν μέσα τους μια ολόκληρη εποχή ανεμελιάς και αθωότητας.

Ενα print από τα παλιά είναι και πάλι εδώ, και φωνάζει καλοκαίρι και εξοχή. Cherry print. H’ αλλιώς, το χαρούμενο print με τα κεράσια, πρωταγωνιστές. Αυτό το print έρχεται ξανά για να «ντύσει» ρούχα, να γίνει το βασικό θέμα στα αξεσουάρ, στις τσάντες και στα παπούτσια μας. Δεν είναι μόνο το floral, το print που δίνει δροσιά στην γκαρνταρόμπα μας.

Το girly cherry print είναι η αδυναμία των ενημερωμένων fashionista το φετινό καλοκαίρι και μας παρασύρει σε ολόφρεσκα στιλιστικά μονοπάτια.

 

 

 

 

Δεν είναι μόνο η δική μας ανάγκη για κάτι διαφορετικό, είναι και η ανάγκη της μόδας για κάτι που ξεφεύγει από τα ίδια, που σπάει τη μονοτονία και μας θυμίζει ότι όλα είναι θέμα οπτικής.

Τα κεράσια βάφουν με το χρώμα τους την γκαρνταρόμπα μας και τα ρετρό vibes που εκπέμπουν είναι αρκετά για να μας κάνουν να μην τα προσπεράσουμε. Οι fashion bloggers τα φορούν και σας δίνουν ιδέες για στιλιστικούς πειραματισμούς, με τον τρόπο τους!