NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΑΠΑΙΧΤΗ!

H ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου είναι easy rider -Με την μηχανή της σε επίσημη πρεμιέρα


Για την ηθοποιό Χριστίνα Τσάφου, οι μετακινήσεις στην πόλη είναι παιχνίδι.

Είναι μια γνήσια easy rider και υπάρχουν αποδείξεις. Όπως, η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο θέατρο «Χυτήριο».

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσω του ρόλου της ως «Χάϊδω Πολυμενέα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς», ξεκίνησε να οδηγεί μηχανή στα 19 της χρόνια.

«Ξεκίνησα να οδηγώ στα 19 μου 50άρι. Με έμαθε ο πατέρας μου, που ήταν πολύ προοδευτικός. Κάποια στιγμή σταμάτησα. Έκανα να οδηγήσω γύρω στα 20 χρόνια, γιατί δεν ήθελα να με δει ο γιος μου, και ξαναοδήγησα στα 50 μου. Με το που πήρε ο γιος μου μηχανή, την άλλη μέρα πήγα κι εγώ και πήρα μηχανάκι, ένα 125άρι» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Η Χριστίνα Τσάφου δεν πάει πουθενά χωρίς την μηχανή της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μετά το τέλος της παράστασης με όλο τον «απαραίτητο εξοπλισμό». Ποτέ χωρίς το κράνος της!

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της παράστασης που διασκεύασαν και σκηνοθετούν δύο δημιουργοί με τους οποίους έχει συνεργαστεί αρκετές φορές.

Το δίδυμο Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες σε τηλεόραση, σινεμά και θέατρο. Η Χριστίνα Τσάφου με την ερμηνεία της στο «Safe Sex», στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» και στο «Κλάμα βγήκε απο τον παράδεισο» έδειξε ένα κομμάτι του μεγάλου υποκριτικού της ταλέντου!

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency