constantinamihail/ Instagram
constantinamihail/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Οι εκπληκτικές αναλογίες της Κωνσταντίνας Μιχαήλ -Ποζάρει με μαγιό στην Καλιφόρνια


Ενα σώμα με άψογες αναλογίες δεν μπορεί να συγκριθεί σε γοητεία με μια δυνατή προσωπικότητα.

Γυναίκες που έχουν κατακτήσει την ισορροπία σε σώμα και ψυχή και κατάφεραν να κάνουν τον χρόνο σύμμαχό τους, δείχνουν τον δρόμο.

Η δεκαετία των 50 είναι για πολλές γυναίκες, η δεκαετία της πλήρους απενοχοποίησης, της απόλυτης συμφιλίωσης με τον εαυτό τους και της πηγαίας χαράς που δεν επισκιάζεται από μικρές ατυχίες και δυσκολίες της καθημερινότητας. Μια δημοφιλής ηθοποιός που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις αρχές της δεκαετίας του 90, είναι ένα λαμπερό παράδειγμα άψογης σχέσης σώματος και ψυχής.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διαθέτει ένα υπέροχο σώμα και μια χαρισματική προσωπικότητα. Ασυμβίβαστη, ευφυής, αεικίνητη, προσγειωμένη, απελευθερωμένη. Γελά σε κάθε ευκαιρία, αγαπά την περιπέτεια και τα ταξίδια, δεν χαρίζεται.

Η ίδια αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Καλιφόρνια και απολαμβάνει συναρπαστικές στιγμές που μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πόζαρε με μαγιό και το beach outfit της, μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Οπως η ίδια επεσήμανε, τα μαγιό της έχουν την υπογραφή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

 

 

Dream of Californication #ooffduty #spoilmeplease ☀️bathing suit by @stylishious_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail) στις 15 Ιούν, 2018 στις 12:25 μμ PDT

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΙ, το 2016 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη σχέση της με το χρόνο:

«Εγώ ποτέ δεν περνιόμουν για «ωραία» στους ρόλους μου, έπαιζα παντρεμένες, γιαγιάδες, «τσακιζόμουν», έβγαινα λιγότερο καλή από ότι είμαι στην πραγματικότητα μου σαν «μούρη» και σαν «σώμα».(...) Στην αρχή ζήλευα τις πιο φρέσκιες ηθοποιούς, ανταγωνιζόμουν. Είμαι ανταγωνιστική αλλά έχω τον εγωισμό να το κρατάω. Να μην το δείχνω, να μην σκάβω λάκκους, μετά περνούσε ο καιρός και είπα αυτό είναι, αντιμετώπισε το...».