dutchesss_/ Instagram
dutchesss_/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Δούκισσα και Νικήτας Νομικός -Τα δύο αδέλφια στην πιο τρυφερή παιδική τους στιγμή


Η Δούκισσα Νομικού, σε μικρή ηλικία, είχε ένα ταλέντο που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Ηταν άσσος στο ποδόσφαιρο. Ηταν αγοροκόριτσο και o αδελφός της, Νικήτας, ήταν πάντα ο σύμμαχός της στη σκανταλιά, ένα χρόνο μεγαλύτερος σε ηλικία.

Μια φωτογραφία των παιδικών της χρόνων μοιράστηκε η Δούκισσα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, ποζάροντας με τον αδελφό της, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Ο Νικήτας της τήν ταΐζει, ενώ κρατά στα χέρια του το μπιμπερό για να ταΐσει και ο ίδιος τον εαυτό του. H ίδια έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία: «Να γιατί θέλω πολλά παιδιά. Τα κάνουν όλα μόνα τους. Εδώ, βλέπουμε τον αδελφό μου να με ταΐζει με απίστευτη μαεστρία πριν από λίγα χρόνια».

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά, έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου, όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση. Τον θαυμάζω πάρα πολύ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η παρουσιάστρια.

H Δούκισσα είναι πλέον μητέρα ενός αγοριού και οι προτεραιότητες και ισορροπίες της καθημερινότητάς της έχουν αλλάξει. Είναι αφοσιωμένη στο μεγάλωμά του και όπως η ίδια έχει δηλώσει, αυτό που περισσότερο την ενδιαφέρει πλέον είναι η ανατροφή ενός παιδιού ευτυχισμένου. 

dutchesss_/ Instagram
dutchesss_/ Instagram