Blast from the past: Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφία από το 2004 -Mε τον Άγγελο, τον αδερφό και την μητέρα της | 0 bovary.gr
Blast from the past: Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφία από το 2004 -Mε τον Άγγελο, τον αδερφό και την μητέρα της | 0 bovary.gr
30|06|2018 12:18
SHARE
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Blast from the past: Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφία από το 2004 -Mε τον Άγγελο, τον αδερφό και την μητέρα της


Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους φίλους της στο Instagram.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέστρεψε στο κοινωνικό δίκτυο με νοσταλγική διάθεση.

Μια μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Ελένη μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από τα παρελθόν και ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα οι δύο φωτογραφίες μας γυρνούν πίσω στο 2004.

Στην μια η Ελένη είναι έγκυος στην κόρη της Λάουρα. Απεικονίζεται παρέα με την μητέρα της Ζέτα, τον αδελφό της Θοδωρή και τον μικρό ακόμα γιο της Άγγελο. Στην άλλη με αγαπημένες συνεργάτιδες.

Σχολίασε συγκινημένη στην λεζάντα:

«Γιαγιά Ζέτα , Άγγελος και στην κοιλίτσα η Λάουρα ! Επιστροφή από Κρήτη με τον Πρωινό Καφε 2004.
2η φωτό: Με την αγαπημένη φίλη -επαγγελματική μου σύντροφο Ελένη Γελαλή την υπέροχη Φιλιώ Γιαννακοπούλου και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλλήνη με τον Πρωινό Καφέ !
Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γέλασα , έκλαψα , ονειρεύτηκα ...και η ζωή συνεχίζεται».

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 30 Ιούν, 2018 στις 12:49 πμ PDT

 

Όπως ήταν φυσικό, οι αναμνήσεις της Ελένης και οι τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους και κοντινούς της ανθρώπους, άγγιξαν και τους φαν της, που της χάρισαν αμέσως αμέτρητα like.