NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Δήμος Αναστασιάδης-Τζένη Θεωνά: H απίθανη φωτογραφία του ζευγαριού από τη Ρούλα Ρέβη


Εκείνη: ηθοποιός με υποκριτικό ταπεραμέντο, λαμπερή, με λεπτά χαρακτηριστικά. Εκείνος: ροκ, τραγουδιστής με σταθερά βήματα στο πεντάγραμμο, χαμηλών τόνων. Mιλάμε για την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Ενα ζευγάρι που προστατεύει με διακριτικό τρόπο τις ιδιωτικές του στιγμές και πολύ επιλεκτικά μιλά για τη σχέση του. Αποφεύγουν να είναι διαχυτικοί μπροστά στον φωτογραφικό φακό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται ως επί το πλείστον με αφορμή ένα μουσικό ή θεατρικό γεγονός. Ετσι, μια φωτογραφία που είδαμε δημοσιεύμενη στο Instagram, από μια στενή τους φίλη και πρόσωπο δημοφιλές στο ευρύ κοινό, δεν μπόρεσε να μην μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε το ζευγάρι σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Eίναι η στιγμή που έχουν αφεθεί στην οικειότητα και τον αυθορμητισμό της παρέας και δείχνουν ότι μαζί έχουν δημιουργήσει μια δυνατή χημεία, που δείχνει να αντέχει στο χρόνο.

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της στο People και τη Βένια Καραγιάννη έχει δηλώσει για τις σχέσεις: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην αγάπη, στον έρωτα, στη συντροφικότητα και ξέρω ότι την ίδια στιγμή είναι πάρα πολλά και δύσκολο να διατηρηθούν όλα αυτά μαζί. Δεν θα επέλεγα να είμαι μόνη, δεν θέλω να ζήσω μόνη μου, γιατί είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Πιστεύω στο «για πάντα μαζί» παρόλο που σπάνια επαληθεύεται, γιατί πολύ σπάνια κάνουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να ισχύσει, αλλά εγώ το πιστεύω και πέφτω με τα μούτρα».

Από την άλλη, ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στο ίδιο έντυπο και τη Γωγώ Θωμά έχει αναφερθεί με διακριτικό τρόπο στην προσωπική του ζωή: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να μην κάνω οικογένεια, να γεράσω και να είμαι μόνος, χωρίς παιδιά. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που θαυμάζω. Μου είναι οικείο και το θέλω στη ζωή μου. Δεν πιστεύω πως πρέπει να γίνει με το ζόρι. Είναι κάτι που έρχεται μόνο του. Σε αυτή τη φάση, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, θεωρώ ότι έχω δίπλα μου έναν υπέροχο άνθρωπο, όμως πιστεύω ότι η οικογένεια είναι κάτι διαφορετικό. Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος στη φάση που είμαι και όλα έρχονται κατόπιν ευτυχίας».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη: 

Tζένη Θεωνά/ Δήμος Αναστασιάδης -Φωτογραφία: Ιnstagram @rrevi
Tζένη Θεωνά/ Δήμος Αναστασιάδης -Φωτογραφία: Ιnstagram @rrevi