naomiwatts/ Instagram
naomiwatts/ Instagram
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝSTAGRAM

Στην Ελλάδα για διακοπές η Naomi Watts


Μια star του Χόλιγουντ στη χώρα μας! 

Οταν κάποιος κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα, ίσως κάποια πράγματα να τα θεωρεί λίγο έως πολύ δεδομένα: τον καυτό ήλιο, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ακόμα και μια λαχταριστή χωριάτικη σαλάτα.

Αυτό δεν συμβαίνει για τους ανθρώπους που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και γνωρίζουν τη χώρα μας κυρίως μέσα από φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγοι οι αστέρες του Χόλιγουντ που έφτιαξαν την βαλίτσα τους για την Ελλάδα και με ενθουσιασμό έφτασαν στη χώρα μας για να γνωρίσουν τις ομορφιές της: να κολυμπήσουν στα νερά της, να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια των νησιών της, να γευτούν τα παραδοσιακά πιάτα της.

Μια ηθοποιός με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό της ήρθε στη χώρα μας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ομορφιές της Ελλάδας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν το φυσικό κάλλος της.

Η Naomi Watts (του «21 Grams», του «King Kong», του Mulholland Drive» και «Birdman») έδειξε ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη χώρα μας (δεν δίστασε, μάλιστα, να σημειώσει σε μία από τις φωτογραφίες της ότι «αγαπά την Ελλάδα»). 

Πόζαρε στα σοκάκια της με το απόλυτο summer look και δεν δίστασε να φωτογραφίσει την χωριάτικη σαλάτα που δοκίμασε και το ηλιοβασίλεμα που την συνεπήρε. Όλα αυτά στη Σαντορίνη.

Μέσω των stories της είδαμε στιγμιότυπα των διακοπών της και μάλιστα σε ένα από αυτά αποχαιρέτησε τη χώρα μας με ένα καρέ που θυμίζει card postale (γράφοντας «Αντίο Ελλάδα»).

Δείτε φωτογραφίες!

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Insragram
Insragram