Ο Τράβις Σκοτ με την Κάιλι Τζένερ, Φωτογραφία: Gq/instagram/by@paolakudacki
Ο Τράβις Σκοτ με την Κάιλι Τζένερ, Φωτογραφία: Gq/instagram/by@paolakudacki
ΣΤΟ GQ

To πρώτο εξώφυλλο για την Κάιλι Τζένερ και τον Τράβις Σκοτ -Τι λένε για την κατάρα των Καρντάσιανς


Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ ποζάρουν για πρώτη φορά ως ζευγάρι στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ για το τεύχος Αυγούστου και μιλούν για τη σχέση τους. 

Είναι μαζί από την άνοιξη του 2017 και απέκτησαν την πρώτη τους κόρη τον Ιανουάριο που μας πέρασε, την Στόρμι.

Θυμίζουμε ότι η Κάιλι Τζένερ είναι το πιο ευκατάστατο και πλούσιο μέλος της διευρυμένης οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ.

Το περιοδικό Forbes που έκανε ένα αφιέρωμα στις νέες δισεκατομμυριούχες Αμερικανίδες, την χαρακτήρισε ως νέα, πλούσια και αυτοδημιούργητη.

Η περιουσία της Κάιλι Τζένερ υπολογίζεται στα περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια. Αν «περάσει» το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, η Κάιλι Τζένερ τότε θα έχει καταφέρει να είναι πιο πλούσια και από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η Κάιλι Τζένερ λοιπόν, η οποία θα γίνει 21 ετών στις 10 Αυγούστου, βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του γνωστού ράπερ, Τράβις Σκοτ. 

Στο περιδικό GQ ξεκαθαρίζει: «Πάντα κάνω το δικό μου. Ολη μου η οικογένεια γνωρίζει πως κάνω ό,τι θέλω. Ετσι ήμουν όλη μου τη ζωή. Βασικά δεν δίνω σε κανέναν εξηγήσεις». 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram:


Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ αποκάλυψαν στο περιοδικό ότι το πρώτο τους ραντεβού έγινε στο Coachella.

«Το Coachella ήταν μια από τις στάσεις στην περιοδεία του. Μου είπε, "Θα πάω πάλι περιοδεία, τι θα κάνουμε γι' αυτό;». Κι εγώ του απαντώ, «Φαντάζομαι θα έρθω μαζί σου». Οπότε πήγα μαζί του στην περιοδεία». 

 

A behind-the-scenes look at @kyliejenner & @travisscott's GQ photoshoot—their first as a couple.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις 17 Ιούλ, 2018 στις 7:30 πμ PDT


Οσο για την κατάρα των Καρντάσιανς που θέλουν τις γυναίκες της γνωστής οικογένειας να «καταστρέφουν» τους άντρες που μπαίνουν στη ζωή τους, ο Τράβις Σκοτ δηλώνει πως δεν φοβάται. 

Ο γνωστός ράπερ εξήγησε πως η Κάλι Τζένερ τον θέλει όπως ακριβώς είναι και δεν θέλει να τον αλλάξει. Επομένως δεν δίνει καμία σημασία σε κατάρες. 

 

The world's most powerhouse power couple @kyliejenner & @travisscott shot by @paolakudacki for GQ's August cover story. Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις 17 Ιούλ, 2018 στις 5:19 πμ PDT

Από την πλευρά της η Κάιλι Τζένερ θεωρεί ότι οι άνδρες αδυνατούν να διαχειριστούν την τεράστια φήμη της οικογένειάς της. Εξηγεί πως προσπαθεί να κρατά τη σχέση της με τον Τράβις όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με αυτόν τον τρόπο διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση. 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: H Kόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε τα οπίσθιά της στο Instagram και ο σύντροφός της την χλεύασε με σχόλιο