Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης -Οι βουτιές και η φωτογραφία από την Επίδαυρο  | 0 bovary.gr
Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης -Οι βουτιές και η φωτογραφία από την Επίδαυρο | 0 bovary.gr
22|07|2018 10:28
SHARE
ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης -Οι βουτιές και η φωτογραφία από την Επίδαυρο


Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εκτός από πολύ αγαπημένοι του ελληνικού κοινού είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής δεν χάνουν ευκαιρία όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις και το γεμάτο τους πρόγραμμα, να δουν τον στενό φίλο Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Ηλέκτρα του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου.

Η παράσταση ήταν sold out και το θέατρο κατάμεστο, με περισσότερους από 9000 θεατές στην δεύτερη παράσταση.

Η Σμαράγδα μοιράστηκε μέσω Instagram Stories μια κοινή τους φωτογραφία, έξω από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η νύχτα ήταν γλυκιά και η διάθεση καλοκαιρινή.

Οι τρεις ηθοποιοί δείχνουν χαλαροί και χαρούμενοι.

Νωρίτερα η Σμαράγδα «ανέβασε» φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να απολαμβάνει καλοκαιρινές βουτιές σε παραλία της περιοχής.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα «παράθυρο με θέα, #φίλοικιαδέρφια» και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την δύναμη της φιλίας τους.

 

Οι τρεις τους είναι σαν οικογένεια και μας αρέσει πολύ να τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις ή σε στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή που συχνά μοιράζονται.

Ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε. Μέχρι τότε τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

 

Παράθυρο με θεα #φίλοικιαδέρφια #laltrariva @constantinemarkoulakisofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις 21 Ιούλ, 2018 στις 10:19 πμ PDT