Apimages
Apimages
24|07|2018 18:49
SHARE
ALICIA KEYS

Η Αlicia Keys αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά και είπε ναι στο πιο 90s κούρεμα


Η Alicia Keys, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ και κάντρι μουσικής έκανε μια ριζική αλλαγή στο λουκ της.

Η σταρ έκανε έκπληξη στους θαυμαστές και τους ακολούθους της στο Instagram όταν δημοσίευσε μια εκπληκτική νέα φωτογραφία που δείχνει μία εντελώς διαφορετική πλευρά της.

Η καλλιτέχνης έκανε την πιο δραστική και εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της. Aκολούθησε το παράδειγμα πολλών ακόμα, λαμπερών σταρ και τα έκοψε κοντά.

Είπε ναι στο κούρεμα του καλοκαιριού και εμφανίστηκε με κοντό καρέ σε κόκκινη απόχρωση.

Με την πρώτη ματιά, το bob θα σας κάνει να κοιτάξετε πιο προσεχτικά, αφού η τραγουδίστρια είναι σχεδόν αγνώριστη με αυτό το τόσο κοντό haircut. H 37χρονη μουσικός κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει δοκιμάσει πολλά διαφορετικά, συχνά extreme λουκ, συνήθως όμως σε μακριά μαλλιά, όπως μακριές πλεξούδες ή φυσικές μπούκλες.

Αυτή την φορά το κομψό και δομημένο καρέ είναι πολύ chic, θηλυκό και ρετρό κι αποδεικνύει πως η ερμηνεύτρια του Empire State Of Mind είναι ένας χαμαιλέοντας σε ότι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

 

 

Φυσικά, το άψογο δέρμα της δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι φροντίζει την επιδερμίδα της, ειδικά την περίοδο που στήριξε το κίνημα #NoMakeup. Όπως και να έχει η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή και μας ενθουσίασε.