«Το Μάτι δεν υπάρχει πια. Το σπίτι μας χάθηκε» H Aργυρώ και ο Κώστας ζητούν βοήθεια για να ξαναχτίσουν το σπίτι τους | 0 bovary.gr
«Το Μάτι δεν υπάρχει πια. Το σπίτι μας χάθηκε» H Aργυρώ και ο Κώστας ζητούν βοήθεια για να ξαναχτίσουν το σπίτι τους | 0 bovary.gr
25|07|2018 15:06
SHARE
ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

«Το Μάτι δεν υπάρχει πια. Το σπίτι μας χάθηκε» H Aργυρώ και ο Κώστας ζητούν βοήθεια για να ξαναχτίσουν το σπίτι τους


«Το Μάτι δεν υπάρχει πια. Το σπίτι μας χάθηκε. Οι γείτονες μας χάθηκαν. Όλα χάθηκαν. Το μόνο που μένει είναι η συμπαράστασή σας, η αλληλεγγύη αυτή».

Η Αργυρώ και ο Κώστας είναι ευγνώμονες που ζουν οι ίδιοι όπως και οι δικοί τους άνθρωποι. «Όσο έχουμε την υγεία μας όλα ξαναφτιάχνονται. Εκτός από τις ψυχές που χάθηκαν. Κι είναι πολλές, παιδιά. Μωρά απανθρακωμένα στην αγκαλιά της μαμάς τους. Ηλικιωμένοι που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν» αναφέρει στο ποστ της στο Facebook η Αργυρώ. 

«Χθες το βράδυ (23 Ιουλίου), η φωτιά κατέστρεψε εντελώς το σπίτι των φίλων μας Αργυρώς και Κώστα και έκαψε τα υπάρχοντά τους. Βοηθήστε την Αργυρό και τον Κώστα να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Αυτοί μαζί με τα δύο παιδιά τους έχασαν τα πάντα. Ας τους βοηθήσουμε να σταθούν ξανά στα πόδια τους». Αυτό είναι το κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια συλλογής χρημάτων για το ζευγάρι και την οποία δημιούργησε ο Ανδρέας Λουκάκος. 

 

«Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης και σας ευχαριστώ. Είμαστε τυχεροί, ζούμε! Χαμογελάμε για τα παιδιά μας,χαμογελάμε για τη ζωή που χαρίστηκε. Δεν έχουμε σπίτι, υπάρχοντα, ρούχα, αλλά έχουμε ελπίδα. Θέλω τη συμβουλή και τη βοήθειά σας. Αλλά πρωτα απο ολα να σας πω οτι η λεξη ευχαριστω είναι πολύ μικρή και λίγη για να εκφράσει στον καθένα απο εσας ξεχωριστά το πόση ευγνωμοσύνη νιώθω για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σας και τη μεγαλοψυχία σας. Σας θυμίζω ότι είμαστε από τους τυχερούς! Γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις ούτε πενήντα ευρώ στην άκρη, ναι είμαστε από αυτούς παιδιά, ο μισθός πήγαινε νοίκι σούπερ μάρκετ λογαριασμούς και βενζίνη, ακόμα κι αν δεν έχεις δεύτερο ρούχο να φορέσεις (ευτυχώς χωράω και στα ανδρικά εγώ θα βολευτώ), αν στέκεσαι στα πόδια σου και τα παιδιά σου ζούνε και χαμογελάνε, ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ» γράφει η Αργυρώ.

Η καμπάνια συλλογής χρημάτων για όποιον μπορεί να βοηθήσει, είναι ΕΔΩ