ndpphoto
ndpphoto
ΑΘΗΝΑΙΣ ΝΕΓΚΑ

Η Αθηναΐς Νέγκα μοιράζεται μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες


Το body positivity κερδίζει (ευτυχώς) όλο και περισσότερο έδαφος.

Γυναίκες μοιράζονται φωτογραφίες τους και τις ιστορίες τους όσον αφορά στο ατελές σώμα τους.

Έτσι και η Αθηναΐς Νέγκα αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν νεαρή κοπέλα.

Σε αυτή, την βλέπουμε να μπαίνει μέσα στη θάλασσα φορώντας ένα μαγιό, όμως, είναι «μουτρωμένη», όπως αναφέρει η ίδια.

Από κάτω έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για το σώμα της τότε, που δεν ήταν αυτό που ήθελε καθώς ήταν πολύ αυστηρή με τον εαυτό της.

Όμως, δεν θα ξαναέχουμε αυτό το σώμα της 20αρας, γι’ αυτό πρέπει να το χαρούμε, είναι στην ουσία το μήνυμά της προς τα νέα κορίτσια που μπορεί να μην νιώθουν άνετα με αυτό και να μην έχουν αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά γράφει: «Φωτογραφία απο το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι ομως (!) αυτή ειμαι εγω στη Μύκονο πριν 20 κ κατι χρόνια. Δυστυχώς ημουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρο κ το σώμα μου απαίσιο για αυτο κ εδω με βλέπετε μουτρωμενη, ημουν τοσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου .Λυπαμαι που δεν χάρηκα κ δεν ημουν περήφανη για ο τι ειχα τοτε, φταίει ενδεχομενως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , ειναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ενα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί ειναι πιο ασφαλες -τι λάθος !θυμαμαι ζήλευα τα κοριτσια που ηταν πιο νορμαλ κ ένιωθαν σεξι. Τωρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτε ξανά σ αυτο το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κανω .Αυτοί οι ποποί υπαρχουν μονο στα 20, για αυτο χαρείτε τους -να ειστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -ειναι πιο υγιές απο να κρύβεστε .Φορεστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θελετε την άποψη μου ,διαβαστε συγχρονως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ενα δεν αποκλείει το αλλο ,ετσι κι αλλιώς δεν δίνει κανεις σημασια στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετα τα 30, δεν θα χάσει ο πλανητης σε διάνοια, ο ποπός ομως δεν θα ειναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω..»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φωτογραφία απο το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι ομως (!) αυτή ειμαι εγω στη Μύκονο πριν 20 κ κατι χρόνια. Δυστυχώς ημουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρο κ το σώμα μου απαίσιο για αυτο κ εδω με βλέπετε μουτρωμενη, ημουν τοσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου .Λυπαμαι που δεν χάρηκα κ δεν ημουν περήφανη για ο τι ειχα τοτε, φταίει ενδεχομενως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , ειναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ενα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί ειναι πιο ασφαλες -τι λάθος !θυμαμαι ζήλευα τα κοριτσια που ηταν πιο νορμαλ κ ένιωθαν σεξι . Τωρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτε ξανά σ αυτο το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κανω .Αυτοί οι ποποί υπαρχουν μονο στα 20, για αυτο χαρείτε τους -να ειστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -ειναι πιο υγιές απο να κρύβεστε .Φορεστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θελετε την άποψη μου ,διαβαστε συγχρονως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ενα δεν αποκλείει το αλλο ,ετσι κι αλλιώς δεν δίνει κανεις σημασια στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετα τα 30, δεν θα χάσει ο πλανητης σε διάνοια, ο ποπός ομως δεν θα ειναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις 27 Αύγ, 2018 στις 9:59 πμ PDT