Ο Γιώργος Χωραφάς με την κόρη του Ζωή, Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ο Γιώργος Χωραφάς με την κόρη του Ζωή, Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΖΩΗ ΧΩΡΑΦΑ

Παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Χωραφά -Η νύφη έλαμπε από ευτυχία

Η πανέμορφη κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιώργου Χωραφά, Ζωή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γεράσιμο Φλωράτο στην Κεφαλονιά.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. 

Η επιλογή της τοποθεσίας για να γίνει ο γάμος δεν ήταν τυχαία, αφού τόσο η Ζωή όσο και ο Γεράσιμος έχουν ρίζες από την Κεφαλονιά. 

Η τελετή έγινε μπροστά στη θάλασσα και η νύφη έλαμπε από ευτυχία. Συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για την μεγάλη μέρα.

Δείτε εδώ φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η Ζωή Χωραφά και οι καλεσμένοι της: 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a beautiful night... taken from a romantic movie #wedding #party #reception #decoration #candles #flowers #estate #sky #moon #romance #romantic #love #Kefalonia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Karagiannidou (@stellakarag) στις 31 Αύγ, 2018 στις 10:59 πμ PDT

 

 

Φωτογραφία: instagram/pgs_gr
Φωτογραφία: instagram/pgs_gr

«Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός» έχει τονίσει η ίδια. «Νομίζω πως ολόκληρη η ζωή μου ήταν στην σκηνή είτε με τις ροκ μπάντες στις οποίες συμμετείχα, είτε στις θεατρικές ομάδες του σχολείου, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε», έχει πει σε συνέντευξή της.

Φωτογραφία: instagram/pgs_gr
Φωτογραφία: instagram/pgs_gr

«Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι η κόρη του Γιώργου Χωραφά και αυτό του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω την δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους και άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου» έχει δηλώσει η 29χρονη  στο περιοδικό Glam.

Διαβάστε επίσης: Η 28χρονη όμορφη κόρη του Γιώργου Χωραφά ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της