NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ»

Ρόλος-έκπληξη για την Μαρία Ανδρούτσου! Μελαχρινή για το «Μαριχουάνα Στοπ»


Μεγάλες θεατρικές παραγωγές, έργα που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θεατρικές μεταφορές έργων που άφησαν χρυσό αποτύπωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και γίνονται μια νοσταλγική γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα: η φετινή θεατρική σεζόν έχει στο «μενού» της έργα με μεγάλες προσδοκίες.

Λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η θεατρική σεζόν, οι θεατρικές ομάδες ζουν στον πυρετό της προετοιμασίας και στοχεύουν στο πιο αξιόλογο αποτέλεσμα.

«Mαριχουάνα στοπ»: Ας μεταφερθούμε στο 1971. Εκείνη την χρονιά, στο θέατρο «Μπουρνέλη», ανέβηκε το μιούζικαλ σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η Ζωή Λάσκαρη κάνει τότε το ντεμπούτο της στη θεατρική σκηνή. Λίγο μετά, το έργο διασκεύαζεται και μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης το διασκευάζει και το σκηνοθετεί στην σκηνή του Gazi Live Theater.

Μια από τις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τους ρόλους που ερμήνευσαν μεγάλοι ηθοποιοί του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, είναι και η Μαρία Ανδρούτσου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Δέσποινας (που υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη).

Η Μαρία Ανδρούτσου για τις ανάγκες του ρόλου δοκιμάζει κάτι καινούργιο: στη σκηνή θα την δούμε μελαχρινή.

Την πρώτη εικόνα της μεταμόρφωσής της μοιράστηκε μέσω των λογαριασμών της στα social media. Αφέθηκε στα χέρια του έμπειρου hair stylist, Τρύφωνα Σαμαρά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Για πρώτη φορά την βλέπουμε μελαχρινή: η Μαρία Ανδρούτσου δεν προχώρησε σε ριζική αλλαγή αλλά επιστράτευσε περούκα για την μεταμόρφωσή της επί σκηνής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τις απαραίτητες αλλαγές δημιούργησε ένα αποτέλεσμα που μας θυμίζει πολύ την εικόνα της Μάρθας Καραγιάννη στην ταινία που άφησε εποχή.

Δείτε τη φωτογραφία! 

Maria Androutsou/ Instagram
Maria Androutsou/ Instagram

Η Μαρία Ανδρούτσου, παράλληλα με την θεατρική της παρουσία -που την φετινή σεζόν αναμένεται να έχει ενδιαφέρον- συνεχίζει να ροκάρει με την μπάντα της. Η «Marian» rock band συνεχίζει τις live εμφανίσεις της και η ηθοποιός αποδεικνύει το ταλέντο της και στο τραγούδι. Μουσικοί με ροκ επιρροές ενώνουν τις δυνάμεις τους και η Μαρία Ανδρούτσου, ως frontwoman του συγκροτήματος κάνει το stage δικό της.