Η Μαρίνα Ασλάνογλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Μαρίνα Ασλάνογλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

H Μαρίνα Ασλάνογλου θα παίξει σε δημοφιλή βρετανική σειρά -Η πρώτη φωτογραφία


Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα συμμετέχει στην βρετανική σειρά «The Durrells» που προβάλλεται με επιτυχία στο τηλεοπτικό κανάλι BBC οne. 

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων και η ηθοποιός ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από την Κέρκυρα στο Instagram.

Τα ειδυλλιακά ελληνικά τοπία έχουν ενθουσιάσει τους Βρετανούς και η σειρά «χτυπά» τρελή τηλεθέαση. 

Η Μαρίνα Ασλάνογλου που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ανάμεσα σε αυτά και το «Μελίνα Μερκούρη», αποφάσισε μετά τη γέννηση του μωρού της να μείνει για λίγο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Τώρα, όμως, θέλησε να επιστρέψει καθώς ο ρόλος που της προτάθηκε ήταν κάτι που την ενθουσίασε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα γυρίσματα της βρετανικής σειράς γίνονται στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός φοράει ένα καπέλο εποχής και δεν βλέπουμε το πρόσωπό της. «Αγαπώ την δουλειά μου» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Στην βρετανική σειρά συμμετέχει επίσης ο Αλέξης Γεωργούλης. Παράλληλα στη σειρά παίζουν ως κομπάρσοι και αρκετοί Κερκυραίοι οι οποίοι επελέγησαν μετά από οντισιόν.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς είδαμε και τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος είχε τον ρόλο ενός γιατρού, ποιητή και φιλοσόφου που καλλιεργούσε την αγάπη του Τζέραλντ Ντάρελ για τη φύση και τα ζώα.

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Durrells S4 #lovemyjob#actress#shooting#tvseries#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Aslanoglou A (@marina_aslanoglou_official) στις 18 Σεπ, 2018 στις 2:13 πμ PDT

Η υπόθεση

Βασισμένη στην διάσημη κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του βρετανού συγγραφέα Τζέραλντ Ντάρελ, η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς του, που εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα το 1935 και έζησε εκεί μέχρι το 1939.

Η χήρα Λουίζα Ντάρελ «πακετάρει» τα τέσσερα παιδιά της κι εγκαταλείπει τη Μεγάλη Βρετανία, με προορισμό τη μαγευτική Κέρκυρα, τον Μάρτιο του 1935.

Θα καταφέρει η οικογένειά της να προσαρμοστεί, παρά τις δυσκολίες, σε αυτόν τον αδάμαστο παράδεισο;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I became an #actor I realised there are infinite possibilities... #acting #shooting #set #tvseries #thedurrells #season4 #ITV #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις 10 Σεπ, 2018 στις 9:21 πμ PDT

 

Διαβάστε επίσης: Ευτυχισμένες στιγμές -Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου φωτογραφίζεται λίγο πριν γίνει μητέρα