AP
AP
25|09|2018 10:32
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ πήγε στην Eβδομάδα Mόδας με παντελόνι από τα Marks & Spencer -Κοστίζει κάτω από 50 ευρώ


Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη και κορυφαίοι οίκοι μόδας δίνουν το στίγμα τους για την επόμενη σεζόν.

Το catwalk και το front row αναμένεται να φιλοξενήσει πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας της μόδας αλλά και του θεάματος.

H Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ (σσ. η εγγονή του εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, του Δούκα του Κεντ και 36η στη σειρά διαδοχής στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας, μοντέλο και influencer) είναι ένα πρόσωπο που κατά καιρούς απασχολεί τα μίντια με τις εμφανίσεις της. Στην πασαρέλα, ή εκτός πασαρέλας.

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για το show του οίκου Dior (SS 19’).

Mια φωτογραφία της στο Instagram έδειξε ότι η ίδια επιλέγει casual κομμάτια από δημοφιλή brands με τιμές προσιτές.

Ενα παντελόνι από τα Marks & Spencer (κοστίζει 44,15 ευρώ) και ένα λεπτό πουλόβερ σε neon απόχρωση από το Topshop ήταν ο συνδυασμός που επέλεξε.

amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram

Aυτό παντελόνι είναι ιδανικό για εμφανίσεις στο γραφείο το πρωί ή για μια εμφάνιση σε μια απογευματινή βόλτα. Φανταστείτε το συνδυασμένο με πουκάμισο, με ένα λεπτό πουλόβερ ή τοπ.

Με ένα blazer σε σκούρο χρώμα ή ακόμα και σε λευκό.

Μπορεί να φορεθεί με mules ή ακόμα και με τα sneakers σας! Είναι ένα από τα κομμάτια που το φθινόπωρο φαντάζουν ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις. 

Bρείτε το παντελόνι εδώ: 

 

«Ενα σόου που θα μείνει στη μνήμη μου για πάντα. Όλη η ελευθερία του χορού γιορτάζεται στην συλλογή Dior για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Θρίαμβος»  έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο front row του σόου του οίκου Dior, έκανε εμφάνιση με την υπογραφή Dior.