mariamenounos/Instagram
mariamenounos/Instagram
06|10|2018 10:09
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Πρόβα γάμου -Η Μαρία Μενούνος ποζάρει με πέπλο λίγο πριν την γαμήλια τελετή στον Άκοβο Αρκαδίας


Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Kέβιν Αντεργκάρο, ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή.

Για το ζευγάρι, ο γάμος του δεν θα είναι απλά μια τελετή, αλλά μια ευκαιρία να ενωθούν και να γιορτάσουν μαζί όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής του.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στον Άκοβο Αρκαδίας, τον τόπο καταγωγής του πατέρα της παρουσιάστριας.

Ολα είναι έτοιμα για την ιδιαίτερη μέρα του ζευγαριού: η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες και ήδη βρίσκεται στο χωριό όπου θα τελεστεί ο γάμος.

Η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν την τελετή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στο Instagram φορώντας ένα «αυτοσχέδιο» πέπλο.

Ο σύζυγος και αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται ακριβώς από πίσω της κι όλοι μαζί ποζάρουν χαμογελώντας μπροστά από την ταμπέλα του χωριού.

Ο γάμος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκκλησία χτίστηκε μετά από δωρέα του πατέρα της και άλλων ομογενών που έχουν κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο ευτυχισμένες στιγμές έχει να θυμάται η παρουσιάστρια από αυτόν τον τόπο που έχει συνδεθεί με τα παιδικά της χρόνια.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram , καθώς και Insta Stories που την δείχνουν με το νυφικό αξεσούαρ που φόρεσε για να μπει σε wedding mood, κατακλύστηκαν από ευχές των διαδικτυακών της φίλων!

Δείτε την φωτογραφία:

 

Και τα Insta Stories!

mariamenounos/Instagram
mariamenounos/Instagram