STAR FIRST DATE

Το πρώτο ραντεβού διάσημων ζευγαριών -Πού πήγαν, τι έκαναν


Το πρώτο ραντεβού είναι συνήθως καθοριστικό για την εξέλιξη μιας σχέσης.

Μπορεί να γίνει ανορθόδοξα, με απρόοπτα, με ρομαντισμό, με πιο τολμηρές καταστάσεις, στα πιο συνηθισμένα ή στα πιο απίθανα μέρη. Στο πρώτο ραντεβού παίρνεις μια πρώτη γεύση από τις συνήθειες του άλλου, από τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του, από τις παραξενιές του, από την κοσμοθεωρία του. Μπορεί η πρώτη συνάντηση να “φρενάρει” το μέλλον της σχέσης, μπορεί όμως να είναι και εκείνη που θα της δώσει προοπτική. Διάσημα ζευγάρια συναντήθηκαν και έσμιξαν, με τον πιο ρομαντικό ή όχι τόσο, τρόπο.

 

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στο πρώτο τους ραντεβού, ο φοιτητής, τότε, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βγήκαν για ποτό. Ένα αστείο της Κέιτ έλουσε με ποτό τον Πρίγκιπα!

 

Lady Gaga - Τέιλορ Κίνει: Η Lady Gaga και ο σύντροφός της, Taylor Kinney είδαν ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους στο videoclip του You and I. Οι δυο τους έκαναν τα πρώτα τους ραντεβού... casual και διακριτικά. Αν και η Lady Gaga μόλις γινόταν αντιληπτή δεχόταν δεκάδες θαυμαστές της για να υπογράψει αυτόγραφα.

 

Άστον Κούτσερ - Ντέμι Μουρ: Στο πρώτο τους ραντεβού, Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ, πήγαν για... burger! “Βγήκαμε τόσο μυστικά που ήταν σαν να μην βγήκαμε στην πραγματικότητα”.

 

Tζέσικα Άλμπα - Κας Γουόρεν: To πρώτο τους ραντεβού έγινε χωρίς οι δύο να υποψιάζονται ότι θα καταλήξουν ως ζευγάρι. “Στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό μου ήμασταν απλά φίλοι και κάναμε ποδηλατάδα!”.

 


 

Ντέιβιντ Μπέκαμ - Βικτώρια Μπέκαμ: Σε γαλλικό εστιατόριο γευμάτισαν στο πρώτο τους ραντεβού Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μάντσεστερ. Ο απαλός φωτισμός και το όλο σκηνικό έφερε την μαγεία στην ατμόσφαιρα που κυριάρχησε και τους έφερε κοντά.

 

Τομ Κρούζ - Κείτι Χολμς: “Ήθελα να παντρευτώ την Kέιτι από την πρώτη στιγμή που την συνάντησα” έχει δηλώσει ο Τομ Κρουζ και το πρώτο ραντεβού για σούσι στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Τομ κατέληξε σχέση. Μόνο που δεν είχε αυτή, τόσο ευτυχισμένη κατάληξη.

 

Μπάρακ - Μισέλ Ομπάμπα: Το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού έγινε σε σινεμά το 1989. Έπειτα πήγε για παγωτό και έδωσε το πρώτο του φιλί.