H Mαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
H Mαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|11|2018 09:23
SHARE
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Ναυπλιώτου είναι η πιο τρανή απόδειξη της συγκλονιστικής ομοιότητάς της με την Κάλλας


Μαρία Κάλλας: μια ντίβα που θα ζει αιώνια στο σύμπαν της μουσικής κι έγινε σύμβολο.

Η παρουσία της και η δυνατή προσωπικότητά της έγιναν τα υλικά του μοναδικού κόσμου που έπλασε.

Στις 7 Νοεμβρίου, στο θέατρο «Μικρό Χορν», η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την ντίβα της όπερας στην παράσταση «Master Class».

Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally που βασίστησε στο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ‘70.

Η Μαρία Ναυπλιώτου θέλοντας να δώσει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, δουλεύει εντατικά και με επιμέλεια προσεγγίζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της Μαρίας Κάλλας.

Oι φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου -ως Μαρία Κάλλας- μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση από την βαθιά προσέγγιση που έγινε από την ίδια στο ρόλο της. H ομοιότητά της με την ντίβα της όπερας είναι εμφανής.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ίσως η πιο τρανή απόδειξη της συγκλονιστικής ομοιότητάς της με την Μαρία Κάλλας.

Η αισθαντικότητα που πηγάζει από αυτή τη λήψη, τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ηθοποιού, το βλέμμα και η εμφάνισή της ζωντάνεψε στα μάτια μας την Μαρία Κάλλας.

marianafpliotou/ Instagram
marianafpliotou/ Instagram

Δείτε το trailer της παράστασης λίγο πριν την πρεμιέρα

 

Λίγο πριν τα φώτα της σκηνής ανάψουν, η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για να ξεπεράσει τον εαυτό της με την ερμηνεία της.