Ap
Ap
10|11|2018 15:01
SHARE
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

H Κιμ Καρντάσιαν αγκαλιά με την μικρή ανιψιά της -Ασφαλείς την ώρα της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια


Η Καλιφόρνια βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε πύρινο κλοιό.

Νεκροί, τραυματίες, κατεστραμμένα σπίτια είναι ο τραγικός απολογισμός που ακόμα εξελίσσεται. Χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν και τα σπίτια τους απειλούνται. Ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι σταρ με κατοικίες στην περιοχή.

Μία από αυτές και η Caitlyn Jenner της οποίας το σπίτι καταστράφηκε.

Μετά από αυτό η οικογένεια Καρντάσιαν -Τζένερ δεν θα μπορούσε να μην πάρει την δική της θέση για τα γεγονότα, με τα μέλη να εκφράζουν τα συναισθήματα τους για τη τραγωδία.

Η Κίμ Καρντάσιαν μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με την μικρή ανιψιά της Τrue, κόρη της αδερφή της Κλόε, και διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι είναι ασφαλείς.

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα: «Προσπαθώντας να διώξω από το μυαλό μου από αυτή τη φωτιά και να ασχοληθώ με την ανιψιά μου. Είμαστε όλοι ασφαλείς και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία». Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία απεικονίζονται οι δύό τους αγκαλιασμένες με το όμορφο προσωπάκι της μικρής Τrue να ξυπνάει την ελπίδα.

Οι fan της την «αγκάλιασαν» με αμέτρητα σχόλια συμπαράστασης και αγάπης. Άλλοι πάλι εξέφρασαν την οργή που τους προκάλεσε η στάση και η ανάρτηση της.

Οπως και να 'χει η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατομμύρια like.