H Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Ζηλανδία, Φωτογραφία: AP images/Chris Jackson
H Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Ζηλανδία, Φωτογραφία: AP images/Chris Jackson
ΜΟΔΑ

H Mέγκαν Μαρκλ τρίτη μεγαλύτερη fashion influencer για το 2018 -Οι δύο πρώτες θέσεις δεν αποτελούν έκπληξη


Η Μέγκαν Μαρκλ, η 37χρονη πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Σάσεξ, ανακηρύχθηκε η τρίτη μεγαλύτερη fashion influencer για το 2018.

Η Μαρκλ, η οποία παντρεύτηκε τον Μάιο τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μπροστά από δύο μεγάλα ονόματα της διεθνής σόουμπιζ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην πρωταγωνίστρια του σίριαλ Suits, βρίσκεται μονίμως στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, των εφημερίδων και του διαδικτύου μετά τον αρραβώνα της με τον Χάρι, τον Νοέμβριο του 2017.

Θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου και η γυναίκα που έχει από τις μεγαλύτερες επιρροές στις υπόλοιπες γυναίκες καθώς ό,τι φοράει μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται sold out. 

Είναι η γυναίκα που κλέβει κάθε φορά τις εντυπώσεις και όλοι ασχολούνται με το τι φοράει. Δημιουργεί τις τάσεις στη μόδα και είναι το fashion icon παγκοσμίως. 

Ήταν αναμενόμενο, κανείς όμως δεν περίμενε η επιδραστικότητα της Μέγκαν Μαρκλ στο στιλ και τη βρετανική μόδα να είναι τόσο μεγάλη. Μάλιστα ξεπέρασε και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρίσκεται στην 16η θέση. Πέρυσι βρισκόταν στην 5η θέση. 

ΑP Images
ΑP Images

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κάιλι Τζένερ, της οικογένειας Καρντάσιαν. 

Το Forbes πρόσφατα χαρακτήρισε την Κάιλι «τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο».

Ολα οφείλονται στη δαιμόνια μητέρα της, Κρις Τζένερ, η οποία παίρνει το 10% από τα κέρδη των επιχειρήσεων των απογόνων της.

Ασχολείται με τα καλλυντικά, όπως οι υπόλοιπες αδελφές της και με τη μόδα. Η Κάιλι Τζένερ μεγάλωσε στην τηλεόραση μέσα από το ριάλι «Keeping up with the Kardashians» και κατάφερε να χτίσει την αυτοκρατορία της με τη δύναμη του ονόματος Καρντάσιαν. 

Η 21χρονη ακολουθείται από εκατομμύρια χρήστες του Twitter και του Instagram και θεωρείται η πιο επιδραστική γυναίκα του κόσμου. 

Η Κάιλι Τζένερ, Φωτογραφία: ΑP images
Η Κάιλι Τζένερ, Φωτογραφία: ΑP images

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν και δεν μας κάνει έκπληξη καθώς ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. 

Η 37χρονη ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της και να κερδίσει όλο και περισσότερα χρήματα.

Κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και να χτίσει μια αυτοκρατορία, απλά με το branding του εαυτού της. 

Το Forbes αναφέρει ότι τα κέρδη της συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Το φαινόμενο Καρντάσιαν έχει εξαπλωθεί και στον χώρο των cosmetics.

H Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με πολλούς σχεδιαστές και έχει μεγάλη επιρροή στη μόδα παγκοσμίως.

H Κιμ Καρντάσιαν, Φωτογραφία: AP images
H Κιμ Καρντάσιαν, Φωτογραφία: AP images

H λίστα έχει ως εξής σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα μόδας Lyst:

1. Kylie Jenner

2. Kim Kardashian

3. Meghan Markle

4. Cardi B

5. Beyoncé

6. Serena Williams

7. Chiara Ferragni

8. Blake Lively

9. Rihanna

10. Ariana Grande 

11. Kendall Jenner 

12. Selena Gomez

13. Hailey Baldwin

14. Bella Hadid

15. Priyanka Chopra

16. Kate Middleton

17. CL (Korean pop star)

18. Nicki Minaj

19. Gigi Hadid

20. Lady Gaga 

Διαβάστε επίσης: Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα σικ οικονομικό φόρεμα στην πιο ζεστή απόχρωση του χειμώνα -Πού μπορείς να το βρεις